Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

ΕΦΗΒΙΚΟ:ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ. ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 75-54

Μπορεί να άργησε η ομάδα μας να δώσει τον πρώτο της αγώνα, ( 1η αγωνιστική ρεπό και 2η αναβολή λόγο κακοκαιρίας ) αλλά στο ξεκίνημα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων με την ομάδα του Ηροδότου,  η προσμονή και αναμονή για να απολαύσουν το Basket και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν φέτος ,   έδωσε την θέση της στον ενθουσιασμό και στην αστείρευτη  διάθεση  να κάνουν πράξη όλα όσα δουλεύουν με  τους προπονητές τους στις αμέτρητες ώρες προπονήσεων.

Και η δουλειά αυτή φάνηκε.

Το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου 37-38, με την κάθε ομάδα να της ανήκει από ένα δεκάλεπτο (15-19 υπέρ του Ηροδότου το 1ο και 21-18 υπέρ της ομάδας μας το δεύτερο ) δείχνει το πάθος που κυριαρχούσε και την απόλυτη ισορροπία.

Με τις οδηγίες και την καθοδήγηση από την τεχνική ηγεσία, το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα μας να αποδίδει στην άμυνα δίνοντας της την δυνατότητα να τρέξει στο γήπεδο και σε συνδυασμό με την υπομονή και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, οδήγησε  στην κυριαρχία στο 3ο 10λεπτο με το επιμέρους σκορ να είναι 21-6.

Ανάλογη ήταν  η συνέχεια μέχρι το τέλος του αγώνα, αφού η ομάδα μας δείχνοντας την ανάλογη σοβαρότητα και πειθαρχία δεν έδωσε την δυνατότητα ούτε στιγμή στην ομάδα του Ηροδότου να πιστέψει ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι (18-11 το 4ο 10λεπτο) .

Το τέλος του αγώνα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 75-54, βρήκε όλη την αποστολή της ομάδας  χαρούμενη για την εμφάνιση, και εκτός αυτού έδωσε μεγάλη χαρά στους πολυάριθμους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη. Γρήγορα όμως κρατώντας χαμηλούς τόνους ανανέωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο, από Δευτέρα, στη προπόνηση.

Το φύλλο αγώνος , Δεκάλεπτα 15-19 21-18 21-6 18-11

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ,(Δημητριάδης Λουμπούνης) Γαρεφαλάκης 5(1) Γενιτσαριδης 3(1) Δερμιτζάκης 3 Μιεστρι Ξηρουχακης 36(3) Παρασκευαιδης 6 Παπαδάκης Παγωνιδης 1 Σταμούλος 5 Στρατάκης 16(2) Τσατσάκης Φισκας

ΗΡΟΔΟΤΟΣ,(Τρουλης) Κατσουγκρης 7(1) Καρκανακης 10 Χριστοδουλάκης 18(2) Ζαχαροπουλος 2 Πανταλος 4 Αργυροπαιδας 6(2) Μιδε 2 Κριθινακης 3(1) Κατιλαρι 2 Παντουβακης

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ    

Χορηγός τμήματος η SUPER STROM του Κώστα και της Νίκης και συνοδός τμήματος ο κ. Μπάμπης Γαρεφαλάκης.