Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ - ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α2

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για το νεοσύστατο γυναικείο τμήμα της ομάδας , κατακτώντας την πρώτη θέση, αήττητη στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για την Α2 γυναικών.

Τα χρυσά κορίτσια , στην συντριπτική πλειοψηφία τους, νεάνιδες, απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι οι νεαρές αθλήτριες έχουν μέλλον στο γυναικείο μπάσκετ, μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του, να αρπάξουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται και να κάνουν την διαφορά.

Μία ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά για το τμήμα, αφού όλα τα κορίτσια είχαν δύσκολο πρόγραμμα με ταξίδια, σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, για την συμμετοχή τους στο wrising stars, ταξίδια για τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων, ταξίδι για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ταξίδια με το γυναικείο. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στις οικογένειες τους για τις θυσίες που έκαναν και την συμπαράσταση που προφέραν οι οικογένειες σε χρονιά Πανελληνίων εξετάσεων.

Ο στόχος πραγματοποιήθηκε και η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών είναι πλέον γεγονός, γράφοντας άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας με την ιστορική κατάκτηση.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την επιτυχία τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προπονητές, Μάνο και Σπύρο Καρλάφτη που ανέλαβαν την ομάδα για το "τελευταίο ταξίδι" και μόλις σε διάστημα επτά ημερών κατάφεραν να παρουσιαστούν με νέο αγωνιστικό πρόσωπο.

Ευχαριστούμε τους προπονητές Βισκαδουράκη Γιάννη και Μαστοράκη Σταύρο για ότι προσέφεραν την προηγούμενη χρονιά στα κορίτσια μας.

Η ιστορία πλέον αναφέρει τα παρακάτω ονόματα:

  1. ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ   
  2. ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
  3. ΚΑΖΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
  4. ΜΗΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΑ
  5. ΤΖΑΝΕΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  6. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΑΘΗΝΑ
  7. ΧΑΛΕΠΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
  8. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΑ
  9. ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
  10. ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
  11. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 
  12. ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ ΜΑΝΟΣ , ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 

Την αποστολή ανόδου συμπλήρωσαν :

  • ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ως ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  • ΜΑΚΑΡΩΝΑ ΑΓΓΕΛIKH, ΛΑMΠΡΑΚΗ ΕΥΑΓΕΛΙΑ και ΧΑΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ως συνοδοί.

Την ομάδα επίσης βοήθησαν κατά την διάρκεια της χρονιάς οι αθλήτριες:
  • ΒΑΡΔΑΒΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  • ΜΑΚΡΑΚΗ ΧΑΡΙΣ
  • ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΝΗ
  • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 
  • και η συνοδός τους ΚΑΡΠΑΘΙΩΤΑΚΗ ΒΟΥΛΑ
Σας ευχαριστούμε όλους για τις συγκινήσεις που μας προσφέρατε.