Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα διοίκηση θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους εσάς για να σας ενημερώσω με λίγα λόγια για την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος  Ανδρογέας από το 1987 προσπαθεί να συμβάλει στην σωστή ανάπτυξη του αθλητισμού, έχοντας στις τάξεις του νέους και νέες που αγαπούν τον αθλητισμό.

Σήμερα γυρίζει σελίδα ,εξειδικεύετε αποκλειστικά και μόνο στο τμήμα μπάσκετ, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες , με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη ευγενούς  άμμιλας ανάμεσα στα παιδιά, προσφέροντας την εμπειρία μέσα από τα αγωνιστικά τμήματα, παίζω  και χαίρομαι γι αυτό που κάνω, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η νίκη.

Το σύνθημα μας «υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα θαύματα και άνθρωποι που τα δημιουργούν»

Λάθη παραλείψεις και αστοχίες  των προηγούμενων ετών ,τα αφήνουμε πίσω, γυρίζουμε σελίδα σχεδιάζοντας τριετές πλάνο ανάπτυξης με την ενεργό συμμετοχή μας  στα μπασκετικά δρώμενα της Κρήτης, ελπίζοντας ότι τα έργα μας θα μιλήσουν τόσο δυνατά που δεν θα αφήσουν τα λόγια να ακουστούν.

Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε όλους κοντά μας, παλιούς  και νέους, να ξεφύγουμε από τα στενά πλαίσια των «ομάδων» και να προσπαθήσουμε να αφήσουμε το μπάσκετ καλύτερο από ότι το βρήκαμε.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ