Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ



Μετά από χρόνια η ομάδα μπάσκετ του Ανδρογέα, ως γνωστόν, αφήνει στην άκρη το ανδρικό τμήμα και ρίχνεται στη “μάχη” των Ακαδημιών που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο σύλλογος.

“Το τριετές πλάνο ανάπτυξης ξεκινάει με πλήρη οργάνωση των ακαδημιών σε όλες τις ηλικίες και ως εκ τούτου τα οικονομικά διαθέσιμα της ομάδος θα πρέπει να οδηγηθούν αποκλειστικά και μόνο στις υποδομές, για το πρώτο έτος, κατά την διάρκεια της περιόδου θα αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία επανέναρξης του ανδρικού τμήματος και ο τρόπος οργάνωσης του, τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Ανυφαντάκης.Ουσιαστικά και τυπικά ο Ανδρογέας επανιδρύεται.

Πρόσφατα σε συνάντηση που είχαν με τους δημοσιογράφους, οι παράγοντες της ομάδας του Αϊ Γιάννη, έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους για το αύριο του συλλόγου.

Η ΕΚΑΣΚ ήταν παρούσα στην συνάντηση με τους κ. Μαρκάκη (πρόεδρο), Σκεπασιανό, Τζανάκη ενώ από πλευράς διαιτητών (ΣΥΔΚΑΚ) ήταν ο κ. Μακρής.

Η «διακήρυξη» της νέας αυτής προσπάθειας, αναφέρει:

Σήμερα γυρίζει σελίδα, ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για την επανίδρυση του νέου Ανδρογέα Λάθη παραλείψεις και αστοχίες  των προηγούμενων ετών ,τα αφήνουμε πίσω, Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει: Οριστική ανάληψη του σωματείου , νομιμοποίηση σε όλους τους φορείς , οριστικοποίηση  συνεργασίας με τον νομικό σύμβουλο κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ, συνεργασία με τον προπονητή κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ο οποίος αναλαμβάνει τις ακαδημίες της ομάδος, με επιτελείο τους Παγωνίδης Παναγιώτης υπεύθυνο ακαδημιών, Τουτουδάκη Νίκο και πιθανόν και νέα συνεργασία με άλλο προπονητή, εύρεση στέγης(ΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΝΤΑΛΟΥ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ), δημιουργία γυναικείων τμημάτων μετά από πολλά χρόνια και παύση λειτουργίας του ανδρικού τμήματος για ένα έτος.
Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα έδινε βαρύτητα στο ανδρικό τμήμα χωρίς να αναπτύσσει τις υποδομές της.  απλά οι στόχοι άλλαξαν,
γυρίζουμε σελίδα σχεδιάζοντας τριετές πλάνο ανάπτυξης, με πέντε τομείς οργάνωσης (1)ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,2)ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,3)ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,4)ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ,5)ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ).
το τριετές πλάνο ανάπτυξης ξεκινάει με πλήρης οργάνωση των ακαδημιών σε όλες τις ηλικίες και ως εκ τούτου τα οικονομικά διαθέσιμα της ομάδος θα πρέπει να οδηγηθούν αποκλειστικά και μόνο στις υποδομές, για το πρώτο έτος, κατά την διάρκεια της περιόδου θα αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία επανέναρξης του ανδρικού τμήματος και ο τρόπος οργάνωσης του.

  Στόχοι:1)ανάπτυξη ευγενούς  άμμιλας ανάμεσα στα παιδιά 2)οργάνωση στελέχωση και συνεχής αξιολόγηση όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα ,2-α)τροποποίηση του καταστατικού 2-β)αθλητική αναγνώριση 3)Αναζητούμε την ενεργή συμμετοχή της ομάδας ως μέλος της τοπικής κοινωνίας, 4)συνεργασία με τοπικούς φορείς, 5)συνεργασία με νέα ενεργά μέλη(με δικαίωμα ψήφου) 6)συνεργασία με νέους ενεργούς φίλους, 7)σωστή προβολή στο διαδίκτυο (gasandrogeas.BlogSpot.com), 8)ολοκληρωμένη μηχανογραφική οργάνωση και υποστήριξη, 9)αναζήτηση της ιστορίας της ομάδος, 10)εφαρμογή εγχειριδίων λειτουργίας, 11)ενεργή συμμετοχή όλων στα δρώμενα της ομάδας,(παίκτες διοίκηση προπονητές και γονείς) 12)ξεκάθαρη οικονομική διαχείριση, 13)οργάνωση τμήματος δημοσίων σχέσεων, 14)ανταποδοτικότητα χορηγών, 15)αδελφοποίηση με άλλα σωματεία και 16)δημιουργία προϋποθέσεων για συμμετοχή σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών,17)σεμινάρια κανονισμών πρώτα για γονείς και μετά για τα παιδιά 18)συναντήσεις γονέων και γιορτές ακαδημιών 19)εκπαιδευτική κατάρτιση προπονητών 20)διοργανώσεις τουρνουά, camp και τεστ ταλέντων 21)Παράλληλα στο μακροχρόνιο πλάνο οργάνωσης θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ανάπτυξης και άλλων αθλημάτων.

Οι χορηγοί μέχρι σήμερα για την νέα περίοδο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ», «ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ», MILTOPLAST ΑΕΒΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ εταιρεία πλαστικών ειδών και οι συνεργασίες μας ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, 13Ο Γυμνάσιο Ηρακλείου και 19ο Δημοτικό σχολείο.

Προπονήσεις ακαδημιών ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.30-18.30 για ηλικίες από 2002 και νεότερα,ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.30-19.30 για ηλικίες 1999 2000 2001 και ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.30- 21.00 για ηλικίες 94-95-96, οριστικοποίηση των προπονήσεων μετά την έναρξη των σχολείων.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής, και όχι μόνο , να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή φέρνοντας τα παιδιά τους στις ακαδημίες και παράλληλα αν ενδιαφέρονται να βοηθήσουν διοικητικά ,είτε σαν ενεργά μέλη είτε βοηθητικά, παρακολουθώντας από κοντά την πορεία προόδου των παιδιών τους.