Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ








Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με την παρουσία των μικρών αθλητών του ο  Σύλλογος μας  ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ διοργάνωσε την ετήσια κοπή πίτας για το έτος  2013. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου παραβρέθηκαν οι γονείς των αθλητών και πολλοί φίλοι της ομάδας. Σε μια μικρή και λιτή γιορτή τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν όλοι οι χορηγοί της ομάδας παραλαμβάνοντας έκαστος αθλητική εμφάνιση του Ανδρογέα με το λογότυπό τους . Στους τυχερούς αθλητές που βρήκαν φλουρί της πίτας μοιράστηκαν δώρα αθλητικού περιεχομένου, καθώς επίσης και δωρεάν διανυκτερεύσεις για όλη την οικογένεια προσφορά της κ. Κάλλια Φραγκιουδάκη στα διαμερίσματα ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο ΜΠΑΛΙ ΚΡΗΤΗΣ. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία αν κριθεί ότι η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες και όλοι στο τέλος έδιναν συγχαρητήρια και έφυγαν ευχαριστημένοι. Τα χαμόγελα και οι ευχές αποτελούν για μας τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και τη δύναμη για να συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη τις προσπάθειες να βοηθήσουμε το αναπτυξιακό μπάσκετ στον Αγ. Ιωάννη.
Το Δ.Σ του Ανδρογέα θέλει να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τους χορηγούς της ομάδας που μας βοηθούν να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας, το «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ», «ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ», την εταιρεία πλαστικών ειδών MILTOPLAST ΑΕΒΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, τον κ ΜΠΙΝΙΧΑΚΗ ΜΗΝΑ EXPRESS ΜΗΝΑΣ MOTORBIKES(Θεοδ. Διακόνου 12Α Μασταμπάς),το «ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» και ιδιαίτερα τον επιστημονικά υπεύθυνο της μονάδας, κ. ΜΑΤΘΑΙΟ ΦΡΑΪΔΑΚΗ MD, Ph. D. ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ. το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ « ΠΟΡΕΙΑ»  της οικογένειας ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ  που βρίσκεται  στον Άγιο Ιωάννη, στην οδό Ι. Θ. Κακριδή 3 και Λεωφ. Κνωσσού210 , το PRINCE INTERNET CAFÉ(Λεωφ. Κνωσού 196) και τον κύριο Βασίλογλου Δημήτριο που έχει το κατάστημα ψιλικών και τσιγάρων στην Λεωφόρο Κνωσού 196.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Κώστα Γιαπιτζάκη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΑΤΑΚΗΣ για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων του μπουφέ και της πίτας, καθώς επίσης και στον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, για την υποστήριξη του, τον Διευθυντή του 13Ο Γυμνάσιο Ηρακλείου κ. Τουτουδάκη Νικόλαο και τον Διευθυντή του 19ο Δημοτικό σχολείο κ. Αντωνάκη.

Με τιμή o Πρόεδρος και το ΔΣ του ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑ