Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΙΔΕΣ: ΚΥΔΩΝ2 - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 35 -45 και τωρα ΜΠΑΡΑΖ

Η ομαδα γράφει ιστορία, αφού για δεύτερη φορά στην ιστορία του παιδικού, καταφέρνει να ανέβει κατηγορία κερδίζοντας ξανά την ομάδα του ΚΥΔΩΝ 2 , που ήταν το πιο αξιόμαχο σύνολο, που θα μπορούσε να της δημιουργήσει πρόβλημα στον στόχο της, που δεν ήταν κάτι άλλο πέρα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με τον πρώτο του άλλου ομίλου. Το πρώτο βήμα έγινε και μένουν ακόμη δύο αγώνες για το τυπικό της διαδικασίας.
Το αγωνιστικό θέμα ανήκει στο παρελθόν, το σημαντικό είναι οτι οι παίκτες το απόλαυσαν και μετά την σκληρή δουλειά όλης της χρονιάς οι κόποι ανταμήφθηκαν. Ευχαριστούμε την ομάδα του Κύδων
για την φιλοξενια τους.
Η αποστολή μετακινήθηκε με πούλμαν, συνοδία γονέων και φίλων και μετά το τέλος του αγώνα όλοι γευμάτησαν στην ταβέρνα Μπουράκης στα Κουνουπιδιανά. Συνοδός της ομάδας ο κ. Παναγιώτης Παγωνίδης. Στα ευχάριστα του ταξιδιού το πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλια του "μικρού μας" παίκτη Νικόλα Παγωνίδη ο οποίος έκλεισε σήμερα τα 13 και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει πάρει την θέση του μέσα στην ομάδα. Χρόνια πολλά.
Το φύλλο αγώνος:
ΚΥΔΩΝ2(ΗΛΙΑΚΗΣ): ΛΥΜΠΙΝΑΚΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ, ΤΖΟΥΒΕΛΑΚΗ 5, ΛΙΟΝΤΑΣ 2, ΠΕΤΡΑΚΗΣ 1, ΜΑΡΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ 3(1), ΚΑΦΤΑΝΗΣ 7(1), ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 4, ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ 13(1)
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ(ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ) ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ 4 ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ,KARLANAI 9 ,ΧΝΑΡΗΣ 12 , ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 12 , ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ 2 ,  ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ 5(1), ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ 2, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΕΤΑΚΗΣ, ΣΗΦΑΚΗΣ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ