Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΕΝΑ ΜΕΛΑΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μια ιδιαίτερη επιτυχημένη χρονιά έκλεισε με το εορταστικό τριήμερο των εκδηλώσεων από 27-29 Ιουνίου 2016. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Δευτέρα με τα τμήματα των Εφήβων, Κορασίδων και Παίδων και ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 29/6/16 με τα mini και junior. Σε μια ζεστή εκδήλωση , 
στον χώρο του 19ου Δημοτικού σχολείου, που μας παραχωρήθηκε πολύ ευγενικά από την διευθύντρια του κ. Αγγελική Τρουλινού και την Σχολική επιτροπή, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 300 άτομα παιδιά και γονείς του συλλόγου, που βοήθησαν στην δημιουργία του εκλεκτού μπουφέ που προσφέρθηκε δωρεάν για του παρευρισκομένους. Βραβεύθηκαν οι  νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών και ανανεώσαμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.
 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χορηγό της βραδιάς , το ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ ΟΒΕΛΙΞ και στους χορηγούς  της ομάδας:
Παντοπωλείο των γεύσεων , κ.κ. Νικόλαος Κουρουγκιαβούρης και Γιώργος Ρουμπάκης,
Η εταιρεία συσκευασίας VISION PACK του κ.Μυλωνάκη Νεκτάριου, η επιχείρηση του κ. Καρυωτάκη Ιωάννη με τα μηχανήματα και ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, τα S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, τ  ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ και τον κ. Νικολιουδάκη, Το κατάστημα ΨΙΛΙΚΩΝ της κ. Ζουρίδη Μαρία το THE PRINCE INTERNET CAFÉ του κ. Τζομανάκη Ιωάννη καθώς επίσης κι όλους του χορηγούς που βοήθησαν στην δημιουργία των ημερολόγιων την γραφίστρια κ. Λίλα Καραμανωλάκη και τον κ Βασίλη Τσαγκαράκη που είχε την φωτογραφική επιμέλεια του και τα διαμερίσματα «ΔΗΜΗΤΡΗΣ» στο Μπαλί.
Όλους του συνοδούς τμημάτων κατά την διάρκεια της χρονιάς, του κυρίους και τις κυρίες:
ΛΕΜΟΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΔΙΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΟ, ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟ, ΚΡΑΣΟΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΥΑ, ΓΙΑΟΥΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΙΛΒΟΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΠΑΓΩΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΣΤΑΘΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ ΜΙΛΤΟ, ΣΥΜΙΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΑ, ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΔΙΑΚΟΜΗΝΑ ΕΛΕΝΗ, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ και τους συνοδούς των αγωνιστικών τμημάτων , Σηφάκη Ευάγγελο, Μυλωνάκη Νεκτάριο, Πολυχρονάκη Βαγγέλη, και Σταθάκη Μανόλη, αλλά και στο κ. Καλογεράκη Ανδρέα για την πολύτιμη βοήθεια του.
Το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας , Κρασονικολάκη Εύα, Γιαουζάκη Μαρία, Διακάκη Μάριο, Σηφάκη Βαγγέλη, Κοσμαδάκη Μίλτο, και Μυλωνάκη Νεκτάριο.
Τον νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.
Τους  νέους προπονητές κ.κ Βαλαμούτσουνο Λουκά, Σηφάκη Δημήτρη και Κουμιανάκη Πέτρο, αλλά και τους παλιότερους, Κασαπίδη Δημήτρη, Παγωνίδη Παναγιώτη και Νατάσσα Μάλλου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργαζόμενους ιατρούς
κ.κ ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ , ΨΥΧΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ , ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΤΕΛΕΜΑΝΗΣ ΒΑΙΤΣΗΣ συνεργαζόμενος ιατρός στην περιοχή των Χανίων.
XΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΓΙΑΟΥΖΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,  ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ