Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ 2016-2017

Με ιδιαίτερη χαρά η διοίκηση της ομάδας παρουσιάζει τους χορηγούς περιόδου 2016-2017 και τους ευχαριστεί για την υποστήριξη τους στην ομάδα μας.
Μέγας χορηγός VISION PACK, εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο στην περιοχή Φοινικιάς,που στη γκάμα των προιόντων της περιλαμβάνει τα πάντα για την συσκευασία, επαγγελματική και οικιακή, με πλούσιο κωδικολόγιο σε μηχανήματα και υλικά συσκευασίας αργροτικών και επαγγελματικών προιόντων ,συσκευασίες τροφίμων αλλά και καθαριστικά και χαρτικά. Η χαρά μας είναι διπλή γιατί ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Μυλωνάκης Νεκτάριος εκτός από την οικονομική του βοήθεια προσφέρει και τις υπηρεσίες τους στην διοίκηση της ομάδας.

καλοσωρίζουμε στην οικογένεια των χορηγών του ΓΑΣ Ανδρογέα , για πρώτη φορά την εταιρεία Dunapack Viokyt Packaging,με έδρα το Σχηματάρι Βοιωτίας.

Η φιλοσοφία της εταιρίας απέναντι στους πελάτες της, τους εργαζομενους της και την κοινωνία είναι:

  • Σεβασμός όλων των κανόνων ασφαλείας  και όλων των εργατικών νόμων.
  • Σεβασμός στον πελάτη μας και στις ανάγκες του.
  • Σεβασμός του κοινωνικού συνόλου μέσα στο οποίο δημιουργούμε.
  • Σεβασμός στο περιβάλλον και φροντίδα για την μείωση της επιβάρυνσής του από τη δραστηριότητά μας.
  • Σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας τις οποίες οφείλουμε συστηματικά να αναβαθμίζουμε.
  • Εφαρμογή δίκαιων πρακτικών ανταγωνισμού.
  • Αξιοποίηση των πιο σύγχρονων μεθόδων και διαδικασιών του κλάδου.
  • Επενδύσεις για το μέλλον σε ανθρώπους, τεχνογνωσία και εξοπλισμό.
Ομαδικό πνεύμα, Πάθος για Υπεροχή, Σεβασμός στο Σύνολο αλλά και στην Διαφορετικότητα του Ατόμου, Αξιοκρατία και Ίσες Ευκαιρίες για Όλους, Ανεξαρτήτως Φυλής, Φύλλου και Θρησκείας είναι  οι Αξίες που διέπουν την εταιρεία.
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

Οι ιδοκτήτες του ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ κ.κ. Κουρουγκιαβούρης Νικόλαος και Ρουμπάκης Γεώργιος εδώ και πολλά χρόνια εκτός από τους εκλεκτούς μεζέδες και τις υπέροχες βραδιές με live μουσική, μας υποστηρίζουν θερμά και προσφέρουν για τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας κέρασμα στο κρασί τους με την κάρτα που δίνετε απο την ομάδα.


Super Market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
Η γνωστή αλυσίδα S/M με δίκτυο καταστημάτων σ΄όλη την Κρήτη αλλά και εκτός μας ενισχύει σημαντικά και μας βοηθάει να συνεχίζουμε το έργο μας.
ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ SEKTO
Με αρκετά καταστήματα σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, ενισχύει οικονομικά τις δράσεις μας και προσφέρει με εκπτωτική κάρτα 8 ευρώ το πρώτο κούρεμα και δωρεάν το δεύτερο.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΙΛΙΚΩΝ ΖΟΥΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

και η κυρία Ζουρίδη μαζί με τον σύζυγο της κ. Δημήτρη Βασίλογλου, που διατηρούν κατάστημα στην Λεωφ. Κνωσσού 196, ψιλικών, τσιγάρων, εφημερίδων ,περιοδικών, δώρων αλλά και ειδών οικιακής χρήσης, βρίσκονται δίπλα μας από την πρώτη στιγμή 


THE PRINCE INTERNET CAFE
της οικογένειας Τσομπανάκη και συγκεκριμένα του Ιωάννη, είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας και δεν έχουν σταματήσει στογμή να βοηθούν την ομάδα από την ίδρυση της το 1987, τόσο ο κ. Γιώργος , επίτιμος πρόεδρος, τόσο και τα παιδιά τους Γιάννης και Δημήτρης.

ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ ΟΒΕΛΙΞ
Την οικογένεια των χορηγών κλείνει το Οβελιστήριο Οβελιξ που μας προσφέρει εκλεκτή ποιότητα προιόντων, υλικά αλλά και ηθική υποστήριξη.


Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε όλους τους χορηγούς που βοηθούν, κάθε χρόνο τέταοια εποχή για την δημιουργία του ημερολογίου της ομάδας.