Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη σωτηρία για το παιδικό του Ανδρογέα.

Μέσα σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα και με γεμάτες τις κερκίδες από τον κόσμο, αλλά και με την παρουσία όλων των παικτών εντός και εκτός αποστολής, αφού αν δεν κέρδιζε η ομάδα μας έδινε μαθηματικές ελπίδες στην αντίπαλη για να ελπίζει για παραμονή , οι παίδες του Πέτρου Κουμιανακη κατόρθωσαν να νικήσουν τον Αγ. Νικόλαο με 52-43 στο γήπεδο της Αλικαρνασσού. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι και προηγήθηκαν 7-4 αλλά γρήγορα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και με μπροστάρη τον Κουτσάκη προηγήθηκαν στο Α΄ δεκάλεπτο με 12 – 16. Το Β΄ δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να υποφέρουν από κακή άμυνα και να δέχονται τα τρίποντα βροχή ενώ παράλληλα ήταν πολύ άστοχοι στις βολές έτσι το ημίχρονο έληξε 23-30. Στο Γ΄ δεκάλεπτο συνέχισε η ίδια εικόνα αλλά σιγά-σιγά η ομάδα άρχισε να ανακάμπτει και το δεκάλεπτο έληξε 37-40. Στο Δ΄δεκάλεπτο. έγινε πλήρης ανατροπή του σκηνικού. Παίζοντας μια δαιμονισμένη άμυνα οι γηπεδούχοι (ο Αγ. Νικόλαος έβαλε μόνο 3 πόντους σε όλο το δεκάλεπτο) – σε συνδυασμό με την κόπωση των φιλοξενουμένων – κατόρθωσαν να ανατρέψουν το σκορ και να κάνουν σκορ δεκαλέπτου 15-3 φτάνοντας έτσι στη νίκη. Εξασφάλισαν έτσι την οριστική τους παραμονή στην Α΄κατηγορία του παιδικού και για την επόμενη χρονιά όπου ελπίζουν σε μια καλύτερη πορεία.
Η διοίκηση της ομάδας αναγνωρίζοντας την συνολική προσπάθεια των παιδιών τους κάλεσε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στον χώρο του χορηγού τμήματος ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ στις 21.00 για να γιορτάσουν την παραμονή στην Α κατηγορία.
Για την διαιτησία θα αναφέρουμε "ουδέν σχόλιο" και ιατρός του αγώνα η κ. Γιαουζάκη Κατερίνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ανδρογέας: ( Κουμιανάκης) Μπίλιαρης Γ., Παγωνίδης Ν. 11, Γι Λιν, Χνάρης Θ 14., Κοντόσης Μ.,                                               Σταυρακάκης Ι., Μπαγλάνης Στ. 4, Τζορμπατζάκης Στ. 2, Σηφάκης Ε., Σηφάκης Ι. 18(3),                 Φαρσαράκης Στ., Τζερνιάς Π. 3.

Άγιος Νικόλαος: (Μουλιανιτάκης Δ.) Κουναλάκης.3, Ζερβάκης Ε. , Δαβράδος Ν.10 (2), Κοκολάκης Β., Τραυλός Χ. 5 (1), Σταυρακάκης Ε. 7, Κουτσάκης Β. 18 (3)