Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Μια χαμένη ευκαιρία για τον Ανδρογέα

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι η ομάδα των παμπαίδων του Ανδρογέα δεν κατόρθωσε να εκμεταλευτεί τις αρκετές απουσίες των φιλοξενούμενων και έχασε 37-44 κάνοντας ένα  αρκετά κακό παιχνίδι. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και να φτάνουν δύσκολα στο καλάθι. Ο Ανδρογέας με τα πολλά και συνεχόμενα φάουλ πάνω στον Παγωνίδη κατόρθωνε να βρίσκεται μπροστά με αποτέλεσμα το 8λεπτο να τελειώσει 9-9. Πιο ισορροπημένο το 2ο οκτάλεπτο με τους Σηφάκη Ι. και Κοντόση Μ. να οδηγούν την ομάδα του Ανδρογέα ενώ από την άλλη ο Ζουρμπάκης αποτελούσε την μόνη απειλή από πλευράς ΟΦΗ, με το ημίχρονο να λήγει 23-22. Το δεύτερο ημίχρονο γενικά χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη των γηπεδούχων ενώ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις και μακριά από το καλάθι φτάνοντας στο τελικό σκορ και τη νίκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ανδρογέας
(Κουμιανάκης): Μπίλιαρης Γ., Παγωνίδης Ν. 17, Λιν Γι 2, Λαθουράκης Εμμ., Καλογεράκης Ν. , Σταυρακάκης Γ. 2, Κοντόσης Μ.4, Βαρδάκης Γ., Σηφάκης Ε., Σηφάκης Ι. 9(1), Ξηρουδάκης Γ.2, Διβινής Ν.
ΟΦΗ

(Καρλάφτης): Πλατάκης Εμμ., Παπαδάκης Σ.2, Ζουρμπάκης Α.10, Φανουράκης Γ.3(1), Ηλιάκης Α.5(1), Τσότρας Ι.8(1), Τοχτάνης Κ.12(1), Πρασανάκης Μ. 3(1), Καμπάκας Φ.1