Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας  θα ήθελε να συγχαρεί  προσωπικά τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων κ.κ. Παγωνίδη Παναγιώτη, Πέτρο Κουμιανάκη και Δημήτρη Κασαπίδη , καθώς και όλους τους αθλητές του συλλόγου και τους συνοδούς των τμήματων για την πετυχημένη πορεία των τμημάτων της ομάδας στα φετινά πρωτάθληματα. Αναμφίβολα η παραμονή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία του παιδικού αποτελεί τεράστια επιτυχία ξέροντας την δυναμικότητα των άλλων ομάδων και ελπίζουμε σε μια ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη χρονιά.
Ξέρουμε ότι κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν αυτή η προσπάθεια του Εφηβικού τμήματος και λόγω των υποχρεώσεων των αθλητών σε σχέση με το σχολείο και τις άλλες εξωσχολικές τους δραστηριότητες γεγονός που δείχνει την φιλοτιμία που επιδείξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θα θέλαμε να ευχηθούμε «Καλή επιτυχία» σε όσους από εσάς, έχετε μπροστά σας τη δοκιμασία των Πανελλαδικών ενώ στους υπόλοιπους καλή συνέχεια. 
Για το τμήμα των Κορασίδων όσο κι αν το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσπάθειες σας ας μην ξεχνάμε ότι μόνο μέσα από την προσπάθεια φτάνεις στο στόχο σου ακόμα κι να αυτός δεν επιτυγχάνεται με την πρώτη φορά.
Παράλληλα μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων Κρήτης εστάλησαν μέσω της ΕΚΑΣΚ
επιστολές προς τις ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΚΥΔΩΝ και ΟΦΗ με το παρακάτω
κείμενο:
Αγαπητά μας παιδιά ,
με την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Εφήβων Κρήτης, Νεανίδων Κρήτης , Παίδων Κρήτης, και Κορασίδων Κρήτης το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας  συγχαίρει εσάς και τους προπονητές σας και σας εύχεται να έχετε πάντα τέτοιες επιτυχίες στην αθλητική και την καθημερινή σας ζωή  και να έχετε πάντα τον αθλητισμό και την άμιλλα στην καρδιά σας.