Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Μια παλικαρίσια νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και η 3η νίκη.

Μια παλικαρίσια νίκη
Σε ένα αγώνα που οι προσδοκίες ήταν σχετικά λίγες λόγω των πολλών τραυματισμών η ομάδα παμπαίδων του Ανδρογέα κατόρθωσε να νικήσει τον ΟΦΗ μέσα στο ΒΑΚ 36-45 και να σημειώσει έτσι την τρίτη νίκη του στον τρίτο όμιλο του τουρνουά.
Παίζοντας με μόλις 9 παίκτες λόγω των πολλών τραυματισμών, η ομάδα του Ανδρογέα κατόρθωσε να ισορροπήσει την αρχικά καλή απόδοση του ΟΦΗ και να κλείσει το Α΄ οκτάλεπτο με 9-7. Στη συνέχεια παίζοντας μια άμυνα για σεμινάριο (η οποία συνεχίστηκε σ’ όλο τον αγώνα) κατόρθωσε να κάνει ένα επιμέρους 9-16 και να κλείσει έτσι το ημίχρονο 18-23.
Στο Γ’ οκτάλεπτο παίζοντας σωστά και πειθαρχημένα οι παίκτες του Ανδρογέα κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του ΟΦΗ και να πάρουν μια διαφορά 13 πόντων (25-38).
Στο Δ΄ οι παίκτες του ΟΦΗ κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ – κυρίως με μακρινά σουτ- αλλά ο Ανδρογέας παίζοντας με πειθαρχία και βάζοντας κρίσιμα καλάθια κατόρθωσε να νικήσει τελικά 36-45 κρατώντας τον αντίπαλο σε ιδιαίτερα χαμηλό σκορ.
Στο συγκεκριμένο αγώνα ο Ανδρογέας έδειξε ότι διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο που αποτελείται από παίκτες πολύ καλά δουλεμένους από τον προπονητή κ. Κουμιανάκη Πέτρο τους
οποίους διακρίνει η ομοψυχία και η μαχητικότητα και σίγουρα τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν τους έχουν δικαιώσει όπως θα έπρεπε.  Σ’ ένα αγώνα λοιπόν, που δεν υπήρξαν καθόλου υστερήσαντες αυτοί οι παίκτες απέδειξαν ότι μπορούν να κοιτάζουν κατάματα κάθε αντίπαλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ
(Καρλάφτης): Πλατάκης Εμμ.6 (2), Κατεργιαννάκης Κ.6(2), Παπαδάκης Ι., Ζουρμπάκης Α.8 (1)   Μαλλιαράκης Γ.5, Ηλιάκης Α.1, Τσότρας Ι.6, Τοχτάνης Κ.2, Φανουράκης Γ., Καμπάκας Φ.
 Ανδρογέας
(Κουμιανάκης): Μπίλιαρης Γ., Παγωνίδης Ν. 11, Λιν Γι 2, Λαθουράκης Εμμ., Καλογεράκης Ν.4 ,                                 Σταυρακάκης Γ. 2,Μπαγλάνης Στ.11, Βαρδάκης Γ.(τραυματίστηκε και δεν έπαιξε),                        Σηφάκης Ι. 15(1), Ξηρουδάκης Γ.