Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Κακό ποδαρικό με το νέο χρόνο για το παιδικό

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η απόδοση της ομάδας του παιδικού του Ανδρογέα κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα απέναντι σε ένα πολύ δυνατό Κύδωνα στο παιχνίδι που διεξήχθη στις 21/1/18 στο Λίντο. Το τελικό αποτέλεσμα 53-63 είναι απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα που έδειξαν οι ομάδες στο παρκέ. Η πολύ καλή άμυνα πάνω στο Σηφάκη και η εξαιρετική απόδοση των Μπαλαντινού και Μερμίγκη έδωσαν αέρα 10 περίπου πόντων στην ομάδα του Κύδωνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού – από το 2ο δεκάλεπτο και μετά. Για την ομάδα του Π. Κουμιανάκη τίποτα δεν φαινόταν να πηγαίνει καλά – όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ- με φυσιολογική συνέπεια την ήττα. Ο μόνος που ξεχώρισε από τη γηπεδούχο ήταν ο Παγωνίδης.  Με πολλά λάθη η διαιτησία των
Τσίγκου-Δασκαλάκη που σε αρκετά σημεία του αγώνα προκάλεσαν με τα σφυρίγματα τους.
  Οι συνθέσεις:
Ανδρογέας: (Κουμιανάκης) Ξηρουδάκης Γ.,Παγωνίδης Ν.18, Λιν Γι, Τσιμπιμπάκης Κ. 4, Καλογεράκης  Ν., Λαθουράκης Εμ., Μπαγλάνης Στ. 9, Κοσμαδάκης Χρ., Σηφάκης Ι. 18, Αντιφυλλιώτης Ευστρ.4, Κότσι Κλίτι.

Κύδων: (Λεκάκος) Μπαλαντίνος Γ.25(2), Λιονάκης Α., Γεωργακάκης Δ. 8, Τσίνα Ε., Σέγκος Β.3(1), Κοκκινάκης Ν., Κατεχαράκης Ν., Περδικάκης Μ.7(1), Κουτρούμπας Ο.2, Μερμίγκης Ι.18, Φαρμάκης Ι., Παντελάκης Α.