Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, "ΕΤΩΝ".........19.

Στον ξεχωριστό χώρο του ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ και του ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ, έγινε η επίσημη παρουσίαση του Ανδρικού τμήματος, με την ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη κ. Μανόλη Σταματάκη. Συμβολικής σημασίας η 31η  Αυγούστου 2018 που την ίδια ημερομηνία πριν από 6 χρόνια, 31 Αυγούστου του 2012, είχε παρουσιαστεί η επαναλειτουργία των ακαδημιών χωρίς το Ανδρικό τμήμα. Ο στόχος που είχε θέσει η διοίκηση της ομάδας ήταν να λειτουργήσει ξανά το Ανδρικό τμήμα όταν θα μπορέσει ο βασικός κορμός να είναι από τις ακαδημίες της ομάδας. Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και "άνδρες" Ανυφαντάκης, Γκέκα, Λυριτζάκης, Τζιώτης, Ραπτάκης που έρχονται από τις ακαδημίες με προσθήκες Δεσποινιάδης, Αλετράς, Πλύτσης, Φουκάκης, Πατεράκης, Σηφάκης Ιάσωνας, Καγιαλής και Πηρουνάκης. αλλά και έφηβοι, Σηφάκης Γιάννης, Μπαγλάνης, Κλίτι, Παγωνίδης,Κοσμαδάκης, Τζερμιάς ολοκληρώνουν το ρόστερ.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δύο εμφανίσεις που θα αγωνιστεί το τμήμα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και οι χορηγοί της ομάδας , με ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ την εταιρεία του κ. Νεκτάριου Μυλωνάκη VISION PACK και χορηγούς, την εταιρεία του κυρίου Νεόπουλου, την εταιρεία βιντεοσκοπήσεων MEDIAVOX, την εταιρεία STREET PRINCE και την εταιρεία χονδικού εμπορίου ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δημοσιογράφος της  εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ κ. Αντώνης Παπουτσάκης , όλα τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου , ο Προπονητής κ. Μανόλης Δημητριάδης , ο έφορος του τμήματος κ. Μανόλης Σηφάκης και όλοι οι παίκτες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που απουσίαζαν λόγω εργασίας. Η βραδιά κύλισε με χιούμορ και πειράγματα μεταξύ των παρεβρισκομένων και έφερε όλα τα μέλη του τμήματος πιο κοντά. 
Ευχή όλων να υπάρχει μια δημιουργική χρονιά που στόχο θα έχει την ατομική βελτίωση όλων των νεαρών παικτών που συμπληρώνουν το ρόστερ με Μ.Ο ηλικίας τα 19 χρόνια και θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.