Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 76-41

Με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ , που έχει υψηλές βλέψεις έπαιξε το ανδρικό μας και δεν τα κατάφερε αφού έχασε με 76-41. Σε γενικές γραμμές οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπάθησαν να πάρουν το μέγιστο όφελος από το παιχνίδι, αφού η αποστολή της ομάδας έφτασε στα Χανιά με την απουσία τριών παικτών που ήταν τραυματίες. Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του Μπαγλάνη από το δεύτερο τέταρτο του αγώνα, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στον Νοσοκομείο Χανιών για τις απαραίτητες εξετάσεις. Στα θετικά του αγώνα η γρήγορη έξοδος του παίκτη από τον Νοσοκομείο, η άψογη φιλοξενία και βοήθεια τόσο του προέδρου κ. Μιχάλη Ξυλάκη όσο και των ανθρώπων του ΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής έδιωξε την αποστολή με το πούλμαν και συνοδό τον κ. Σηφάκη Μανόλη για την επιστροφή και πήγε στο νοσοκομείο όπου εκεί βρισκόταν ο συνοδός κ. Κοσμαδάκης με τον παίκτη και αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις αναχώρησαν για την επιστροφή τους στις 00:15.
Τέλος καλό όλα καλά.
Τα τέταρτα του αγώνα: 19-09,19-14,20-11,18-07
ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ(ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ 10(2), ΚΟΥΤΣΑΒΔΗΣ 5(1), ΑΛΕΞΙΟΥ 15, ΣΕΙΡΑΔΑΚΗΣ 2, ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ 4, ΠΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 11(3), ΠΙΤΚΑ, ΚΟΛΑΡΕΤΑΚΗΣ 4, ΑΔΟΝΤΑΚΗΣ 17, ΣΚΕΜΠΙ 6, ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑ 2.
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΆΔΗΣ) ΣΗΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5(1), ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ, ΛΥΡΙΝΤΖΑΚΗΣ 5, ΤΖΙΩΤΗΣ, ΣΗΦΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝ 2, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 14(2), ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ 10(2), ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ, ΓΚΕΚΑ3(1), ΠΟΥΛΙΟΣ 2.

Συνοδοί τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης και ο κ. Μίλτος Κοσμαδάκης
Μέγας χορηγός η εταιρεία VISION PACK.
Χορηγοί τμήματος ΝΕΟΠΟΥΛΟΣ glass, MEDIA VOX , STREET PRINCE , ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ.