Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!! ΧΟΡΗΓΟΙ

Η διοίκηση της ομάδας με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων,θα ήθελε να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά όλους τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και βοήθησαν για να μπορέσει να συμβάλει στην ατομική βελτίωση τόσο σε θέματα  ατομικής εκγύμνασης όσο και  αγωνιστικής βελτίωσης των αθλητών μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 και θα χαρούμε να συνεχίσετε την στήριξη σας και στην νέα περίοδο που ακολουθεί.
  • Για μία ακόμη χρονιά τον "μέγα χορηγό" της ομάδας για την περίοδο 2018-2019,  VISION PACK, εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο στην περιοχή Φοινικιάς, που στη γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει τα πάντα για την συσκευασία, επαγγελματική και οικιακή, με πλούσιο κωδικολόγιο σε μηχανήματα και υλικά συσκευασίας αγροτικών και επαγγελματικών προϊόντων, συσκευασίες τροφίμων, καθαριστικά και χαρτικά.
Η vision pack ανέλαβε "υπό την προστασία της" ως κεντρικός χορηγός των τμημάτων Ανδρικού, Παμπαίδων, Μίνι κορίτσια και Μίνι αγόρια, ενώ  χορηγία β΄ όψης στο τμήμα του Εφηβικού.
Η χαρά μας είναι διπλή γιατί ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Μυλωνάκης Νεκτάριος εκτός από την οικονομική του βοήθεια προσέφερε και τις υπηρεσίες τους στην διοίκηση της ομάδας.




  • Τους ιδιοκτήτες του "ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ" κ.κ. Κουρουγκιαβούρη Νικόλαο και Ρουμπάκη Γεώργιο που εδώ και πολλά χρόνια εκτός από τους εκλεκτούς μεζέδες και τις υπέροχες βραδιές με live μουσική, που μας προσφέρουν, μας υποστηρίζουν θερμά και συνέχισαν και για την περίοδο 2018-2019, ως κεντρικοί χορηγοί του Εφηβικού τμήματος.


  • Η εταιρεία Neopoulos GLASS είναι εμπορική και τεχνική εταιρεία με αντικείμενο το γυαλί. Ασχολείται με το εμπόριο και την επεξεργασία του γυαλιού και του κρυστάλλου και του καθρέπτη.
    Συνδυάζοντας το γυαλί, το κρύσταλλο, τον καθρέπτη καθώς και μια μεγάλη γκάμα από ειδικά εξαρτήματα καλύπτει όλες τις ειδικές γυάλινες εφαρμογές σε οικίες, επαγγελματικούς, βιομηχανικούς κλπ. χώρους και από φέτος θα είναι και χορηγός του Ανδρικού τμήματος.
  • Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΕΝΑ χορηγός για την περίοδο 2018-2019 στο τμήμα του Παιδικού.
    Ο φροντιστηριακός όμιλος ΕΝΑ έχει για χρόνια κατοχυρωθεί στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης με την επιστημονική του συνέπεια, το παιδαγωγικά καταρτισμένο προσωπικό και την χρόνια διδακτική εμπειρία των στελεχών του.  Αποτελεί πλέον τη μόνη και σίγουρη επιλογή γονέων και μαθητών προκειμένου να εξασφαλιστεί η σίγουρη επιτυχία και η κατάκτηση μίας θέσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
    Επι σειρά ετών ο ομιλος ΕΝΑ, με φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και επιδεικνύοντας σεβασμό, πίστη και αφοσίωση στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου φροντίζει να πλαισιώνει κάθε παιδί, να ανακαλύπτει τις ικανότητές του και να δίνει με διαρκή ανατροφοδότηση προτεραιότητα στις κλίσεις και τις δεξιότητες του εκπαιδευομένου, προκειμένου αυτός σταδιακά να θεμελιώσει τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, ικανής να αντεπεξέλθει στις επιτακτικές εκπαιδευτικές και κοινωνικές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.
    Στα πλαίσια λοιπόν της παραπάνω προσπάθειας, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΕΝΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητικό σύλλογο «Ανδρόγεας» και την έμπρακτη στήριξή του σε όλες τις επικοδομητικές δραστηριότητες του συλλόγου, με άμεσο και απώτερο στόχο το παιδί και την προσφορά σφαιρικής παιδείας σε αυτό, η οποία ασφαλώς επιτυγχάνεται με την ταυτόχρονη άσκηση του νου και του σώματος
    Ευχόμαστε μία αγαστή και παραγωγική συνεργασία.
  • AMAN THE GARDEN
  • Την επιχείρηση των κ.κ. Καλουδάκη - Καλλικάκη με τον διακριτικό τίτλο "ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΣΗ ΟΕ" οι οποίοι ανέλαβαν την χορηγία β΄ όψης του Παιδικού τμήματος.
Η εταιρεία Μηχανοκίνηση ασχολείται με την επισκευή αυτοκινήτων και εδρεύει στην Λεωφ. Παπαναστασίου 186

  • Tο κατάσττημα SUPER STROM στην Λεωφόρο Κνωσσού 210 του Κώστα και της Νίκης οι οποίοι πορεύτηκαν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τόσο στο Παιδικό 2 όσο και στο τμήμα των Παμπαίδων .

  • Η καθημερινότητα μιας εταιρείας οπτικοακουστικών παραγωγών που αγαπά αυτούς που αγαπούν τις εικόνες ήταν ένας από τους νέους χορηγούς του Ανδρικού τμήματος.

  • Από το 1979 η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΙΦΟΥ Ο.Ε. προμηθεύει επαγγελματίες με αγαθά που συνδυάζουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στο χαμηλότερο κόστος και το 2018 έγινε χορηγός του Ανδρικού τμήματος της ομάδας. 

    Τα προϊόντα της απευθύνονται σε πολλές κατηγορίες επαγγελματιών (Μini Market, περίπτερα, βιβλιοπωλεία, ζαχαροπλαστεία) και περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα σε ψιλικά, είδη δώρου, είδη σπιτιού, καλλυντικά, εποχιακά, χαρτικά, πλαστικά, είδη συσκευασίας, είδη προικός, είδη ένδυσης, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

  • Νέα συνεργασία και νέος χορηγός για το Ανδρικό τμήμα από το STREET PRINCE.
    Γρήγορο και ποιοτικό φαγητό στο καλύτερο στέκι της πόλης!
    Καθαρά κρέατα και εξαιρετικές επιλογές σε ένα μενού με ξεχωριστές συνταγές και μεράκι!

    Το Street Prince δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων που πιστεύει στο καλό φαγητό, την καλή συντροφιά και την ποιοτική εξυπηρέτηση! Σε ένα χώρο φρέσκο και λειτουργικό ετοιμάζουν καθημερινά γρήγορο αλλά ποιοτικό φαγητό με επιλεγμένα κρέατα & συνταγές.


    Και τέλος τον  Πρόεδρο της ΔΗΚΕΗ κ. Γιώργο Τσαγκαράκη που βοήθησαν την ομάδα να αποκτήσει αθλητικό εξοπλισμό, ο οποίος έδωσε την δυνατότητα στους αθλητές μας να ακολουθήσουν ένα ακόμα πιο άρτιο προπονητικό πρόγραμμα.