Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

SAT ALARM ξανά μαζί μας.

Η διοίκηση του Ανδρογέα καλωσορίζει για άλλη μια φορά την εταιρεία SAT ALARM του κ. Μαλλιωτάκη, στην οικογένεια του Ανδρογέα, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Η εταιρεία του κ. Μαλλιώτακη ασχολείται με την εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων. συστημάτων πυρανίχνευσης θυροτηλεφώνων και θυροτηλεόρασης και βρίσκεται στην οδό Ούλωφ Πάλμε 17 και απαντά στο τηλέφωνο 2810-211515.
Στόχος της SAT ALARM είναι να πρωταγωνιστεί σε κάθε κλάδο που δραστηριοποιείται και να χαίρει της εμπιστοσύνης των πελατών της προσφέροντας, µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες τους. Για το λόγο αυτό, έχει δώσει βάση στην οργάνωση, στο άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό και στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Επίσης, µε τις γνώσεις και την εμπειρία της, μπορεί να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα του ευαίσθητου τομέα της ασφάλειας και σε όποιο πρόβλημα ή ιδιαιτερότητα προκύψει στην εκτέλεση ενός μεγάλου έργου.
 Στα τόσα χρόνια πορείας της  προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:
·         Συναγερμούς
·         Κλειστά κυκλώματα TV (Camera)- Συστήματα Ψηφιακής Καταγραφής
·         Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης (AccessControl)
·         Συστήματα πυρανίχνευσης
·         Δορυφορικά & Επίγεια συστήματα λήψης
·         Δίκτυα - Internet
·         Κεντρικά συστήματα ξενοδοχείων
·         Τηλεφωνικά κέντρα
·         Θυροτηλέφωνα – Θυροτηλεοράσεις
·         Ηχητικές εγκαταστάσεις
·        Αναλώσιμα ηλεκτρονικών