Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ "ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ"

Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει μαζί με την έναρξη των ακαδημιών στις 2 Σεπτεμβρίου, και την έναρξη των  τμημάτων Αθλητικής Βελτίωσης "ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ", που θα λειτουργήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο κ. Μάνος Σηφομιχελάκης και βοηθός προπονητής ο κ. Μάνος Ανυφαντάκης. 
Το πρόγραμμα των προπονήσεων  ξεκινάει την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο στα 2 Αοράκια για το τμήμα
  •  "ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ 2" από 15.30-16.15 που αποτελείτε από τους ΒΟΥΙΔΑΣΚΗ ΝΙΚΗΤΑ, ΔΙΛΒΟΗ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΞΥΠΑΚΗ ΜΑΡΙΟ και ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.
  • Για το τμήμα "ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ 3" την ίδια ημέρα από 16.15-17.00 που αποτελείται από τους, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΑΓΙΑΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ ΝΙΚΟ και ΞΥΠΑΚΗ ΣΠΥΡΟ.
  • Για το τμήμα "ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ 4" έναρξη την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου από 15.30-16.15 που αποτελείται από τους, ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΟΛΥΔΩΡΟ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΤΣΑΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΟΥΡΑΝΟ ΧΑΡΗ, ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ.
  • και για το τμήμα "ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ 1" έναρξη την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου από 16.15-17.00 που αποτελείται από τις αθλήτριες, ΓΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΕΡΓΑΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΗ ΑΝΝΑ, και ΧΑΛΕΠΑΚΗ ΧΡΥΣΑ.
Ευχόμαστε καλή χρονιά.