Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΓΕΑ, ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ"

Η Διοίκηση της ομάδας ενημερώνει τους φίλους της, για την μεταγραφική μετακίνηση παικτών μας, που θα αγωνίζονται στα κιτρινόμαυρα στην ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, την περίοδο 2020-2021.
Αναλυτικότερα παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους η αθλήτρια  Ιωάννα Πακέ, η οποία ηλικιακά θα ήταν η μοναδική γεννηθείς του 2004 και δε θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα των κορασίδων, με σκοπό να συνεχίσει την αγωνιστική της δράση και να επιστρέψει μόλις λειτουργήσει το τμήμα των Νεανίδων της ομάδας μας.
Επόμενη μεταγραφή του αθλητή Στράτου Αντιφυλιώτη, που θα αγωνίζεται την νέα περίοδο στο Εφηβικό του Εργοτέλη και του Νίκου Δουλγεράκη που θα αγωνίζεται με το παιδικό της ίδιας ομάδας.
Ιδιαίτερη χαρά νοιώθουμε όλοι εμείς στον Ανδρογέα, που εδώ και αρκετά χρόνια, με το προπονητικό πλάνο που έχουμε θέσει σε εφαρμογή, για την δημιουργία αξιόλογων παικτών που θα πρωταγωνιστήσουν μέσα στο παρκέ των γηπέδων, πιάνει τόπο.
Φυσικά δεν είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν ενισχύσει άλλες ομάδες και έχουν αλλάξει "στρατόπεδο", τα τελευταία χρόνια. 
Χαρά μας, να μπορούμε να συμβάλουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, στην βελτίωση του μπάσκετ, αλλά παράλληλα θα θέλαμε μετά από την πολύχρονη επένδυση που έγινε, γίνεται και θα συνεχίζει να γίνεται, στους αθλητές μας, να ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου και να φαινόταν, η αποτελεσματικότητα στην δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια τα παιδιά και οι προπονητές τους, αγωνιζόμενα με τα χρώματα της ομάδας μας.
Εμείς από την μεριά μας διοίκηση και  προπονητές, δεσμευόμαστε ότι θα μείνουμε πιστοί και θα συνεχίσουμε τον μακροχρόνιο σχεδιασμό που έχουμε για την ατομική βελτίωση όλων των αθλητών, μέσα από τα τμήματα Αθλητικής βελτίωσης "ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ" και τις καθημερινές προπονήσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την νέα γενιά των πρωταγωνιστών για τα επόμενα χρόνια.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές στο νέο ξεκίνημα τους , καθώς επίσης και κάθε επιτυχία στους αθλητές που αποδεσμεύτηκαν και βρήκαν ή θα βρουν "στέγη" σε άλλες ομάδες.