Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Η αγωνιστική χρονιά του 2020-21 αισίως έφτασε στο τέλος της.

Βιώσαμε όλοι μας πρωτόγνωρες εμπειρίες, δοκιμασίες σωματικές και ψυχικές. Η πανδημία και οι επιπτώσεις της παρά τις δυσκολίες, μάς ένωσε και μάς έκανε πιο δυνατούς.

Συγχαρητήρια στις αμαζόνες που όλο αυτό το διάστημα έμειναν προσηλωμένες στους εκπαιδευτικούς στόχους τους καθώς αρίστευσαν στο σχολείο και πέτυχαν στις εξετάσεις ξένων γλωσσών.

Στα αγωνιστικά, η συμμετοχή στο ιδιότυπο πρωτάθλημα ειδικού σκοπού μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει. Μαζέψανε πολλές εμπειρίες, απόκτησαν ως παράσημα μερικούς τραυματισμούς και παρέμειναν στο τέλος υγιείς.

Κλείνουν τη χρονιά με προπονήσεις έως τέλος του Ιουλίου και αναμένουν την νέα χρονιά με πολλά όνειρα και υποσχέσεις να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό τους στο σχολείο και στα γήπεδα.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνοδούς της ομάδας των κορασίδων, αλλά και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή τους στον αγώνα των παιδιών τους, καθώς επίσης και του χορηγούς του τμήματος την εταιρεία ATS , ανώνυμη εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης και την αλυσίδα φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Καλό καλοκαίρι!