Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:BACK TO BACK FINAL4

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, γράφουν ιστορία τα κορίτσια της ομάδας μας , ετοιμάζουν και πάλι βαλίτσες για να ταξιδέψουν στα Χανιά και να λάβουν μέρος στο  final 4, αυτήν την φορά για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα κορασίδων. 

Το νέο ταξίδι συλλογής εμπειριών θα ξεκινήσει την Παρασκευή  8 Απριλίου για το ξενοδοχείο ΙΟΛΙΔΑ, στα Χανιά.

Η ομάδα, μετά την τελευταία προπόνηση, θα αναχωρήσει στις 17:00, από το γήπεδο του Λίντο, θα παρακολουθήσει τον ημιτελικό κυπέλλου γυναικών Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και στην συνέχεια θα πάει στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν το Σάββατο 9 Απριλίου , στο κλειστό Χανίων , στις 12:00, όπου θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην ομάδα της Ιεράπετρας, ενώ στις 14:00 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στις ομάδες , ΟΑΧ και ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Οι νικητές θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό στο γήπεδο του Κλαδισού στις 11:30, ενώ ο  μικρός τελικός θα γίνει στο κλειστό Χανίων στις 10:00.

Τις καλύτερες ευχές για καλή επιτυχία και ας είναι οι αγώνες αυτοί, άλλη μία γιορτή του μπάσκετ.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια όλων των αθλητριών.

Τα κορίτσια μας. που γράφουν ιστορία στην κατηγορία κορασίδων είναι:

ΚΑΖΑΚΗ , ΓΑΛΑΝΑΚΗ , ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ , ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ , ΨΑΡΡΑ , ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ , ΤΖΑΝΕΤΗ,  ΧΑΛΕΠΑΚΗ , ΜΗΛΙΑΡΑ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ, ΒΑΡΔΑΒΑ  και οι μικρές ΛΙΟΝΤΑ. ΤΣΙΧΛΑΚΗ. ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΗ

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Καπετανάκη  Μακαρώνα και Καρπαθιωτάκη.

Χορηγός τμήματος η αλυσίδα φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.