Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ¨ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο τουρνουά, στην μνήμη του ιδρυτή της ομάδας, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ, το οποίο πλέον γίνεται θεσμός και απαραίτητο εργαλείο στην λειτουργία και την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η δράση χαρακτηρίζεται απολύτως επιτυχημένη, αφού έδωσε την ευκαιρία σε 260 αθλητές, ηλικίας από 5 έως 11 ετών να αγωνιστούν επί πέντε συνεχόμενες ημέρες , σε αγώνες των 45 λεπτών , να ξετυλίξουν το μπασκετικό τους ταλέντο και να ολοκληρώσουν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Τα τμήματα των ακαδημιών , με ελάχιστες εξαιρέσεις , ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο προπονήσεων και θα ξεκινήσουν από 4 Ιουλίου να λειτουργούν τα θερινά τμήματα, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές θα ολοκληρώσουν την σεζόν στις 31 Ιουλίου. 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά , στο 4ο Τουρνουά Γεωργίου Τσομπανάκη , με ακόμη περισσότερες δραστηριότητες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα παιδιά του ιδρυτή , τον Γιάννη και τον Δημήτρη Τσομπανάκη, για την πολύτιμη βοήθεια στην πραγματοποίηση του τουρνουά, όπου συνέβαλαν καθοριστικά στην ανεύρεση των οικονομικών πόρων και των χορηγών της εκδήλωσης την οποία υποστήριξαν, το κατάστημα Vοdafone Κνωσού, το κατάστημα  Yellow monkey στην Λεωφόρο Κνωσού και το κατάστημα Clean Up,  επίσης στην Λεωφόρο Κνωσού.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε να υπάρχει πάντα στην σκέψη σας η μνήμη του πατέρα σας, του οποίου χαρά ήταν πάντα να βλέπει μικρούς αθλητές να γεμίζουν τα γήπεδα.