Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Η 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ενδεκάδα των προπονητών που θα "κατέβουν στο γήπεδο" και θα οδηγήσουν την ομάδα την επόμενη χρονιά, στα 28 τμήματα διαφόρων ηλικιών που αποτελούνται από 330 αθλητές  και είναι οι παρακάτω: 

Επικεφαλής ανδρικών τμημάτων και προπονητής του εφηβικού ο Μανόλης Δημητριάδης με βοηθό τον Γιάννη Λουμπούνη. Προπονητής του παιδικού ο Γιάννης Λουμπούνης με προπονητή στο παιδικό 2 τον Κωνσταντίνο Βιολιντζη. 

Προπονητές στα τμήματα των Παμπαίδων, " ΗΡΑΚΛΗΣ, ΘΗΣΕΑΣ και ΟΔΥΣΣΈΑΣ", οι Γιάννης Λουμπούνης, Μάνος Ανυφαντακης και Βαγγέλης Κουκαρουδης. Στα τμήματα των ΜΙΝΙ, ο Δημήτρης Κασαπίδης, ο Κωνσταντίνος Βιολιντζής και ο Μάνος Ανυφαντακης.

Στα τμήματα Προμινι ο Μάνος Ανυφαντακης με τον Κωνσταντίνο Βιολιντζη.

Τα τμήματα των junior (8 στο σύνολο) , ο Μάνος Ανυφαντακης, ο Γιάννης Λουμπούνης, η Νίκη Δεληδιαμαντή, ο Παναγιώτης Παγωνίδης και ο Σταύρος Μαστοράκης.

Επικεφαλής γυναικείων τμημάτων ο Μάνος Σηφομιχελακης ο οποίος θα έχει μαζί με τον Παναγιώτη Παγωνιδη τα τμήματα Γυναικών και νεανίδων. Κορασίδες και παγκορασίδες ως επικεφαλής προπονήτρια θα είναι η Δάφνη Σταυρακάκη, ενώ στις υποδομές των κοριτσιών στα μίνι κορίτσια θα είναι ο Παναγιώτης Παγωνίδης, στα Προμινι κορίτσια ο Μάνος Ανυφαντακης και ο Σταύρος Μαστοράκης.

Στα τμήματα υποδομών και ανάπτυξης ο Δημήτρης Κασαπίδης . 

Στα τμήματα ατομικής βελτίωσης επικεφαλής θα είναι ο Μάνος Σηφομιχελακης και μαζί του ο Βαγγέλης Κουκαρουδης.

Καλή χρονιά.