Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ....... ΕΤΩΝ 16,2

Μόνο υπερηφάνεια και θαυμασμό αισθανόμαστε για τα υπέροχα κορίτσια της ομάδας μας , τα οποία έκαναν άλλη μία υπέρβαση την φετινή περίοδο , γράφοντας ιστορία στο γυναικείο πρωτάθλημα Κρήτης, κατακτώντας την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη, ως η πιο νεανική ομάδα του νησιού.

Ο μέσος όρος ηλικίας του γυναικείο τμήματος ήταν 16,2 , ίσως και η πιο νεανική γυναικεία ομάδα στην Ελλάδα. 

Αυτό για όλους εμάς , σημαίνει ανάπτυξη. 

Θέλουμε και  μπορούμε να δίνουμε ευκαιρίες σε πολλούς αθλητές και αθλήτριες, να αγωνίζονται σε υψηλότερη κατηγορία , αποκτώντας εμπειρίες που στόχο έχουν την ατομική τους  βελτίωση.

Στο τελευταίο αγώνα της ημιτελικής φάσης δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος για να περάσουν στους τελικούς και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Κρήτης.

Στην κανονική διάρκεια τα αποτελέσματα ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας μας.

Όλα φυσικά έχουν την εξήγηση τους, αφού ο νέος κανονισμός της ΕΟΚ, έδινε την δυνατότητα στην ομάδα ΝΕΩΝ ΟΑΧ (αυτό θα έπρεπε να είναι το όνομα της) να μπορεί να χρησιμοποιήσει παίκτριες κάτω των 23 ετών από την γυναικεία ομάδα στην Α1 γυναικών.

Εμείς αφήνουμε τα συμπεράσματα στους αναγνώστες.

Μπράβο κορίτσια , πάντα ψηλά, πάντα επιτυχίες. 

Προχωράμε με τον σχεδιασμό της νέας χρόνιά με ακόμη υψηλότερους στόχους.

Για την ιστορία το φύλλο αγώνος: ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - ΟΑΧ 1-2.

Δεκάλεπτα: 17-19, 13-13, 15-15, 7-14. ΤΕΛΙΚΟ 52-61

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ: (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ-ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ), ΚΑΖΑΚΗ 12, ΓΑΛΑΝΑΚΗ 12, ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ 16(1), ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΤΖΑΝΕΤΗ 1, ΧΑΛΕΠΑΚΗ 2, ΜΗΛΙΑΡΑ 9(1), ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ,  ΒΑΡΔΑΒΑ 

ΟΑΧ: (ΨΥΧΟΓΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ), ΠΑΠΑΔΑΚΗ 9(1), ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΑΚΗ 3, ΦΑΡΟΥ 14(2), ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ 8, ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΗ, ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ 6, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ 7(1), ΜΑΥΡΑΚΗ 11(2), ΠΟΛΥΑΝΙΔΗ 3(1), ΣΚΕΜΠΕ, ΧΑΙΔΕΜΕΝΑΚΗ, ΖΑΝΙΚΑ

Χορηγός τμήματος το JASMINE.

Συνοδός τμήματος η κυρία Μακαρώνα Αγγελική.