Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 4ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο τουρνουά, στην μνήμη του ιδρυτή της ομάδας, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ, από 23 - 30 Ιουνίου 2023, το οποίο πλέον είναι θεσμός και απαραίτητο εργαλείο στην λειτουργία και την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η δράση χαρακτηρίζεται απολύτως επιτυχημένη, αφού έδωσε την ευκαιρία σε 350 αθλητές, ηλικίας από 5 έως 15 ετών να αγωνιστούν επί έξι ημέρες , σε αγώνες των 60 λεπτών , να ξετυλίξουν το μπασκετικό τους ταλέντο, να διασκεδάσουν και να ολοκληρώσουν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Στην τελετή λήξης του τουρνουά, μάς τίμησαν με την παρουσία τους ο  Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Γιώργος Πιτσούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, οι οποίοι έκαναν τις απονομές των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων στους μικρούς αθλητές, 

Βραβεύθηκαν επίσης οι αθλήτριες του τμήματος Νεανίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης και την 6η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι αθλήτριες του τμήματος κορασίδων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πρωτάθλημα Κρήτης και οι αθλητές που είχαν και έχουν συμμετοχή στις Εθνικές ομάδες:

  • Σοφία Γιαπιτζόγλου για την συμμετοχή στις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων,
  • Έλενα Μηλιαρά και Σοφία Καζάκη για την συμμετοχή τους στην Εθνική Κορασίδων.
  • Γαλανάκη Ειρήνη για την συμμετοχή της στην Εθνική Παγκορασίδων και Κορασίδων.
  • Δημήτρης Σταμούλος για την συμμετοχή του στην Εθνική Παμπαίδων.

Οι τιμητικές πλακέτες στους παίκτες των Εθνικών ομάδων και τα τριαντάφυλλα στα γυναικεία τμήματα των κορασίδων και νεανίδων, απονεμήθηκαν από τους κ.κ Πιτσούλη και Βαρδαβά.

Μετά το τέλος των απονομών και ανακοινώσεων , ακολούθησε μπουφέ για τους αθλητές με πλούσια εδέσματα που είχε φροντίσει η ομάδα να έρθουν από cattering  της πόλης μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Περιφέρεια Κρήτης/ Region of Crete, στον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη,  στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Πιτσούλη  και στον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού και νυν Υπουργό Αγροτική Ανάπτυξη και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη,  για την πολύτιμη βοήθεια τους στην υλοποίηση της δράσης.

Σημαντική συμβολή επίσης στην πραγματοποίηση του τουρνουά, είχαν και οι υποστηρικτές και χορηγοί του τουρνουά όπου συνέβαλαν καθοριστικά στην ανεύρεση των οικονομικών πόρων για τις δαπάνες της εκδήλωσης.

@Στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβά,

@Παγκρήτια Τράπεζα

@Vodafone Shop Ηρακλείου - Λ. Κνωσσού

@Saitis Nektarios

@Yellow Monkey Coffee

@Cura pharmacy

@Kostas Platakis - Sweets, Bread & Coffee

@Politropo

@Panakakis Food Solutions

@Το Πεύκο Καφενείο - Μεζεδοπωλείο

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά , στο 5ο Τουρνουά Γεωργίου Τσομπανάκη , με ακόμη περισσότερες δραστηριότητες.