Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας με τον Γ.Α.Σ Ανδρογέας.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εξωστρέφειας και της παραγωγικής διαδικασίας παικτών, ο οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας και του Γ.Α.Σ Ανδρογέα, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να φέρουν πιο κοντά, το δικτύο της Ακαδημίας του Προμηθέα με περισσότερα από 700 παιδιά και του Ανδρογέα με πάνω από 400 μέλη, μέσω της σύμπραξης τους. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνεται η συμφωνία των δύο οργανισμών, που θα περιλαμβάνει την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε οργανωτικό διοικητικό και προπονητικό επίπεδο, κοινές προπονητικές κατευθύνσεις, επιστημονική υποστήριξη από το εξειδικευμένο επιτελείο του Προμηθέα, ανταλλαγή ιδεών, επισκέψεων και κοινών δράσεων.

Μέσα από τις κοινές δράσεις θα παρακολουθούνται επισταμένως οι μικροί αθλητές και όσοι ξεχωρίσουν με τις αθλητικές τους ικανότητες και το ταλέντο τους, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε υψηλότερο επίπεδο, στα αγωνιστικά τμήματα του Προμηθέα. Απώτερος σκοπός αυτής της σύμπραξης, αλλά και της γενικότερης φιλοσοφίας των δύο Οργανισμών, είναι η ανάπτυξη του μπάσκετ εντός και εκτός των γεωγραφικών συνόρων τους.