Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

U16 : Ματσάρα αφιερωμένη στον Στέλιο.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου η ομάδα μας ξεκίνησε το 2ο γύρο του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Κύδων. Σε ένα σπουδαίο ματς αντάξιο των δυο ομάδων νικήτρια αναδείχθηκε η τοπική ομάδα. Ένα παιχνίδι αφιερωμένο στον Στέλιο Σκόδρα που είχε το σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και που η ομάδα μας τίμησε στην έναρξη του αγώνα προσφέροντας του την εμφάνιση μας με το όνομα του γραμμένο πάνω της και με τις ευχές μας να επιστρέψει σιδερένιος στο παρκέ. 

Στα αγωνιστικά, η ομάδα μας έδειξε από την έναρξη του αγώνα την συνεχή βελτίωση της μπαίνοντας δυναμικά και με συγκέντρωση στο παιχνίδι και σε συνδυασμό την ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο πήρε διαφορά 10 πόντων στο 1ο δεκάλεπτο.  Η ομάδα του Κύδων έβγαλε  αντίδραση εκμεταλλευόμενη και το rotation για να δοθούν και οι απαραίτητες ανάσες σε συνδυασμό και με άστοχα σφυρίγματα (πολλά για την ποιότητα και την σπουδαιότητα του παιχνιδιού ) μπόρεσε να ροκανίσει την διαφορά. Στο τελευταίο 3 λεπτο η εναλλαγή στο προβάδισμα του σκορ ήταν συνεχείς προσφέροντας μοναδικές στιγμές που έκοβαν την ανάσα σε όσους είχαν τη τύχη να βρεθούν στο γήπεδο. 

Συνεχίζουμε.......

Το φύλλο αγώνος  ΚΥΔΩΝ- ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ : 71 - 70

Δεκάλεπτα :  17-27, 22-15, 19-18, 13-10 

ΚΥΔΩΝ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗΣ - ΛΟΥΚΑΚΗΣ) :

ΣΚΟΔΡΑΣ , ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ , ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ 6(1),  ΝΤΟΧΑΣ, ΦΑΛΗΔΕΑΣ 12(1), ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ , ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ 16(1), ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ 3(1), ΡΟΔΟΜΑΓΟΥΛΑΚΗΣ 14, ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ,  ΜΠΑΓΑΚΗΣ 12, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ 8(2). 

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ- ΛΟΥΜΠΟΥΝΗΣ) : 

ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ 26(2),  ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ 14 (2),  ΚΟΝΤΡΑ,   ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ 3(1), ΣΑΒΒΙΔΗΣ 2,  ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ 14,  ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ , ΚΑΒΛΕΝΤΑΚΗΣ, ΜΟΣΧΟΝΑΣ, ΧΑΣΟΥΡΑΚΗΣ 2,  ΤΣΙΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΟΣ 9

Χορηγός τμήματος U16(1) το ξενοδοχείο Anissa.

Συνοδοί τμήματος οι κ.κ Γαρεφαλάκης, Σταμούλος, Χασουράκης.