Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ

Σε μία διαφορετική αποστολή και ένα ταξίδι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου θα λάβουν μέρος τα χρυσά κορίτσια της ομάδας.

Το νεανικό σύνολο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα ανόδου για την Α2 κατηγορία γυναικών που θα γίνει στην Αθήνα από 19 - 23 Ιουνίου στο γήπεδο των Μελισσίων  και είναι πανέτοιμο για να χαρεί το ταξίδι με σκοπό να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες.

Η αποστολή θα ταξιδέψει την Τρίτη 18 Ιουνίου με πλοίο , προσφορά της Anek Blue Star ferries και η διαμονή της θα γίνει στο ξενοδοχείο Athens Avenue hotel.

Καθόλη την διάρκεια της αποστολής θα μετακινείται με πούλμαν και το κόστος της αποστολής επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την ομάδα.

Προπονητικά θα συνοδεύσει την ομάδα ο coach των κορασίδων κ. Σπύρος Καρλάφτης και θα έχει την πολύτιμη βοήθεια του αδερφού του κ. Μάνου Καρλάφτη, τον οποίο ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλουμε να μεταφέρουμε προς την Περιφέρεια Κρήτης και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Χορηγός τμήματος τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ηρακλείου. 

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Αγγελική Μακαρώνα και Ευαγγελία Λαμπράκη.