Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά, των ακαδημιών  από 25 - 28 Ιουνίου 2024, το οποίο πλέον είναι θεσμός και απαραίτητο εργαλείο στην λειτουργία και την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η δράση χαρακτηρίζεται απολύτως επιτυχημένη, αφού έδωσε την ευκαιρία σε 320 αθλητές, ηλικίας από 5 έως 14 ετών να αγωνιστούν επί τέσσερις ημέρες , σε αγώνες των 45 λεπτών , να ξετυλίξουν το μπασκετικό τους ταλέντο, να διασκεδάσουν και να ολοκληρώσουν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Στην τελετή λήξης του τουρνουά, παρουσιάστηκαν οι αθλητές του παιδικού τμήματος οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στον τελικό για την διεκδίκησή του πρωταθλήματος παίδων,  οι αθλήτριες του τμήματος Νεανίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης και την 7η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και για την ιστορική άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Εθνική κατηγορία Α2 γυναικών.

Επίσης οι αθλητές που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία με τις Εθνικές ομάδες, νεανίδων και παίδων,

  • Σοφία Γιαπιτζόγλου και
  • Δημήτρης Σταμούλος.

Ακολούθησε η καθιερωμένη ομιλία του προέδρου κ. Απόστολου Ανυφαντάκη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι την νέα χρονιά θα ξεκινήσει πρόγραμμα για την ασφάλιση όλων των παικτών και η ομιλία του επικεφαλής προπονητή κ. Μανόλη Δημητριάδη, έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και 

Ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων από τους προπονητές των τμημάτων  στους αθλητές και το καθιερωμένο κέρασμα που για φέτος περιλάμβανε ζελεδάκια και σουβλάκια.

Καλό καλοκαίρι.