Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΑΚΡΩΤΗΡΙ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
Σε μια κοινή εξόρμηση στα Χανιά, οι ομάδες του Παιδικού και του Εφηβικού, με συνοδό τον ειδικό γραμματέα της ομάδας κ. Ευάγγελο Σηφάκη, αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες του Ακρωτηρίου. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν ευτυχές για καμιά από τις δύο.
Το εφηβικό έπαιξε με πολλές απουσίες βασικών αθλητών (Τζανόπουλος, Βαρβεράκης, κ.α.). Παρόλα αυτά, προέβαλε σθεναρή αντίσταση στο Ακρωτήρι, με αποτέλεσμα το σκορ στο ημίχρονο να είναι 31-25. Στη συνέχεια όμως η γνωστή ζώνη 1-3-1 του Ακρωτηρίου δεν έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να ακολουθήσουν το ρυθμό του αντιπάλου όποτε ήρθε και η διεύρυνση του σκορ.  
Τελικό σκορ 56-31 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΡΩΤΗΡΙ : (Αζάς.Α.) Κατιέ Α., Σπυριδάκης Γ.,  Νεονάκης Ν., Μπομπολάκης Ε., Φασαράκης Γ.,
Γαλανάκης Ε., Φυντριλάκης Δ.,  Καλαϊτζακης  Γ., Κογχυλάκης Γ., Παπουτσάκης Δ., Τζαγκαράκης Ν., Κωσταριδάκης Β.
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ: (Παγωνίδης  Π.) Χατζηανδρέου Θ., Καραγκούνης Μ., Καπλανάϊ Ριβάλντο, Χνάρης  Θ., Χελιδόνης Ν., Μπαγλάνης Στ., Πολυχρονάκης Εμ., Σταματάκης Μ., Μαριετάκης Ε., Θησανάκης-Κακουδάκης Ι., Παναγιωτόπουλος Κ.

ΠΑΙΔΙΚΟ:ΑΚΡΩΤΗΡΙ - ΑΝΔΡΟΗΓΕΑΣ
Το Παιδικό αρχικά -  που έπαιξε πρώτο, αντιμετώπισε τη ζώνη 1-3-1 των γηπεδούχων - οι οποίοι υπερείχαν σωματικά – με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολές οι διεισδύσεις μέσα στη ρακέτα. Παράλληλα έλειψε και το μακρινό σουτ πράγμα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών του Ανδρογέα. Το Ακρωτήρι από την μεριά του έχοντας το πλεονέκτημα των ριμπάουντ  βομβάρδιζε κατά ριπάς μέσα και έξω από τη ρακέτα με μόνο πρόβλημα τα πολλά φάουλ που έκαναν αρκετοί από τους βασικούς του παίκτες. Καταπληκτική η διαιτησία των Καμπίτση – Πελίκα.
Τελικό σκορ 68-47.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΡΩΤΗΡΙ : (Αζάς.Α.) Παπουτσάκης Δ., Παγωνάκης Κ, Ρομπολάκης Ν., Νεονάκης Φ.,Νεονάκης Ν., Μαρνελάκης Γ., Καλαϊτζακης  Γ.,Μαυρεδάκης Γ., Κογχυλάκης Γ., Αζάς Α., Τζαγκαράκης Ν., Μαρινάκης Δ.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ: (Κουμιανάκης Π.) Μπιλλιαρής Γ., Παγωνίδης Ν., Λιν Γι, Χνάρης  Θ., Καλογεράκης Ν., Σταυρακάκης Ι., Μπαγλάνης Στ., Τζορμπατζάκης Στ., Σηφάκης Ε., Σηφάκης Ι., Φαρσαράκης Στ., Τζερνιάς Π.
Στα θετικά του αγώνα η πολύ καλή διαιτησία.
Ρεπορταζ. ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ