Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Νίκη ανάσα του παιδικού του Ανδρογέα μέσα στον Άγιο- Νικόλαο.

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα η ομάδα του Ανδρογέα αναδείχτηκε νικήτρια 49 – 52 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.                                                                                                    Το ματς έδειχνε από την αρχή ότι θα ήταν μια μάχη σώμα με σώμα και έτσι εξελίχθηκε. Τα πολλά λάθη και οι σφιχτές άμυνες ήταν το χαρακτηριστικό στο πρώτο μισό του αγώνα που έληξε 24-19 υπέρ των γηπεδούχων. Σ’αυτό το διάστημα ήταν επίσης έντονη η αστοχία των παιχτών του Ανδρογέα καθώς ήταν σχεδόν αδύνατο να διασπαστεί η κλειστή άμυνα των γηπεδούχων.  Στο τρίτο δεκάλεπτο,  με  τα απανωτά τρίποντα των Κουτσάκη και Τραυλού Ο Άγιος Νικόλαος κατόρθωσε να προηγηθεί μέχρι και εννέα πόντους. Ο Μπαγλάνης  και ο Τζερνιάς από την άλλη, κατόρθωσαν να κρατήσουν τον Ανδρογέα στο παιχνίδι σ’αυτό το διάστημα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας και πίστη για τη νίκη κατόρθωσαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και να πάρουν τελικά τη νίκη με 49 – 52. Καλή η διαιτησία των Σμυρνάκη Ορ. και Πετρόσογλου Ελ. Η μεταφορά της ομαδας έγιεν με πούλμαν και την αποστολή συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας κ. Σηφάκης Ευάγγελος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Άγιος Νικόλαος: (Μουλιανιτάκης Δ.) Κωστάκης Δ., Ζερβάκης Ε. 7, Δαβράδος Ν., Μπουτσάκης Μ., Τραυλός Χ. 14 (2), Καταγός Γ., Σταυρακάκης Ε. 4, Κακογιαννάκης Π., Κουτσάκης Β. 22 (5), Ντζελέπης Σ.

Ανδρογέας: ( Κουμιανάκης) Μπίλιαρης Γ., Παγωνίδης Ν. 2, Γι Λιν, Χνάρης Θ. 14, Καλογεράκης Ν., Σταυρακάκης Ι., Μπαγλάνης Στ. 23, Βαρδάκης Γ., Σηφάκης Ε., Σηφάκης Ι. 11(1), Φαρσαράκης Στ., Τζερνιάς Π. 2.