Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ομάδας μας , την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στον Θεατρικό σταθμό Ηρακλείου. Σε μια ζεστή εκδήλωση , στην  γεμάτη αίθουσα του σταθμού, έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε και η ανάλυση των στόχων του νέου έτους, από τον πρόεδρο  κ. Απόστολο Ανυφαντάκη.
1987-2017
30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΊΝΑΙ
 Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ
 Ο πρόεδρος παρότρυνε τους γονείς λέγοντας
«Θέλουμε λοιπόν να σκεφτείτε φωναχτά και να μας πείτε  τους προβληματισμούς, τις ιδέες, σκέψεις και
προτάσεις ο καθένας ξεχωριστά για να μπορέσουμε όλοι ΜΑΖΙ και το τονίζω ξανά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να γίνουμε συμμέτοχοι στην προσπάθεια δημιουργίας μιας ισχυρής βάσης «δεδομένων» , των προτάσεων σαςπροτάσεων μας δηλαδή , για το νέο πλάνο ανάπτυξης 2017-2022.
Αυτός είναι και ο πρώτος λόγος που μας κάνει ως ομάδα να διαφοροποιούμαστε από τις υπόλοιπες , ξέρετε, εμείς πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη είναι υπόθεση όλων μας και όχι μιας μικρής ομάδας ανθρώπων.
Σας προσκαλώ και σας προκαλώ ταυτόχρονα όλους να οργανώσετε τις σκέψεις, αποτυπώνοντας τις σε ένα χαρτί , σε ένα μήνυμα , σε e mail ή ακόμη και προφορικά , σημειώνοντας ή λέγοντας από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σύνθετα πράγματα, αυτά που γίνονται αμέσως αλλά και αυτά που χρειάζονται υπέρβαση , κόπο και πιθανόν χρήμα για να υλοποιηθούν, το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, το πιο «χαζό» μέχρι το πιο «έξυπνο», έτσι θα οδηγηθούμε στην ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ.»

Παρουσιάστηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Πανωγιώτη Παγωνίδη το πλάνο οργάνωσης και ανάπτυξης των ακαδημιών , ενώ χαιρετισμό έκαναν όλοι οι προπονητές των ακαδημιών κ.κ Κασαπίδης, Μάλλου, Σηφάκης και Κουμιανάκης.

Ιδιάιτερη στιγμή η παρουσίαση δημιουργία του τμήματος Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής πάλης καθώς επίσης και το πρόγραμμα εκγύμνασης ενηλίκων «ΠΑΛΕΥΕ» υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού Τεχνικού κ. Παράσχου Δεσκουλίδη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής παρουσίασε συνοπτικά τις βασικές γραμμές του αθλήματος και υποσχέθηκε επιτυχίες στην ομάδα με τις μεταγραφές αθλητών που θα γίνουν, να τονίσουμε ότι ένας από τους 12 τυχερούς ήταν και ο κ. Δεσκουλίδης.

Τιμητική βραδιά για τους χορηγούς της ομάδας που παρέλαβαν ένα προσεγμένο ενθύμιο για την πολύτιμη βοήθεια τους και πιο συγκεκριμένα :

την εταιρεία συσκευασίας VISION PACK, μέγα χορηγό για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 του κ. Μυλωνάκη Νεκτάριου, την εταιρεία Dunapack viokyt packaging, Το Παντοπωλείο των γεύσεων των  κ.κ. Νικόλαου Κουρουγκιαβούρη και Γεώργιου Ρουμπάκη,
τα S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, την αλυσίδα κομμωτηρίων SEKTO, το Οβελιστήριο ΟΒΕΛΙΞ, Το κατάστημα ΨΙΛΙΚΩΝ της κ. Ζουρίδη Μαρία το THE PRINCE INTERNET CAFÉ του κ. Τζομπανάκη Ιωάννη καθώς επίσης κι όλους του χορηγούς που βοήθησαν στην δημιουργία του ημερολόγιου και τον κ. Μυλωνάκη Ιωάννη που είχε την φωτογραφική επιμέλεια του.
Τον νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του και τουε συνοδούς των προπονήσεων και όλων των συνοδών αγώνων.

Στην βραδιά παραβρέθηκε η ιατρός Καρδιολόγος της ομάδας κ. ΓΙΑΟΥΖΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα και πλούσιος μπουφές που ήταν προσφορά των γονέων και φίλων  της ομάδας, οι οποίοι μας εξέπληξαν με την πληθώρα των εδεσμάτων, ενώ τα φλουριά ήταν 12 στο σύνολο και οι τυχεροί κέρδισαν δύο κοσμήματα με μπασκετικό θέμα από το κόσμημα Αμπατζής, δύο μπάλες δερμάτινες από τα καταστήματα COSMOS, μία δωρεάν συνδρομή από το γυμναστήριο FLEX, δύο Σαββατοκύριακο στα διαμερίσματα «ΔΗΜΗΤΡΗΣ» στο Μπαλί και φόρμες και εμφανίσεις από την ομάδα.