Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μετά την παύση των αγώνων λόγω διακοπών, ξεκινούν και πάλι τα πρωταθλήματα των αγωνιστικών τμήματων στους εφήβους, παίδες και κορασίδες.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει ως εξής:
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Σάββατο 7 Ιανουαρίου, γήπεδο "Μελίνα Μερκούρη" Αλικαρνασός 18:00 ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, με συνοδό τμήματος την κ. Μαρία Γιαουζάκη, ιατρό αγώνα την κ. Κατερίνα Γιαουζάκη και χορηγούς τμήματος vison pack και dunapack viokyt.



ΕΦΗΒΙΚΟ
Την ίδια ημέρα το εφηβικό ταξιδεύσει στο Ρέθυμνο για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ακαδημίας Ρεθύμνου στον γήπεδο "Μελίνα Μερκούρη¨του Ρεθύμνου στις 19:00 ΑΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ. 
Η αποστολή θα μετακινηθεί με πούλμαν για το Ρέθυμνο και θα φτάσει 2 ώρες νωρίτερα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι που διεξάγετε στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα της Α1 του ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS με την ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διοίκηση της ομάδας του Ρεθύμνου για την δωρεάν παραχώρηση εισιτηρίων για να παρακολουθήσει το εφηβικό τμήμα τον αγώνα της επαγγελματικής ομάδας.
Συνοδός τμήματος ο κ. Βαγγέλης Πολυχρονάκης και χορηγοί τμήματος vision pack.

ΠΑΙΔΙΚΟ
Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 18:30 στο γήπεδο Λίντο δίνει άλλη μία μάχη το τμήμα του παιδικού για την παραμονή στην κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής έχουν τον χαρακτήρα τελικού. Ιατρός αγώνα η κ. Κατερίνα Γιαουζάκη, συνοδός τμήματος ο κ. Ευάγγελος Σηφάκης και χορηγοί τμήματος : ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ,vision pack, the prince internet cafe, Περίπτερο Ζουρίδη Μαρία.