Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

4η νίκη για το παιδικό.ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΑΓΟΡ 71-51

Στην 4η νίκη της έφτασε η ομάδα του παιδικού του Ανδρογέα σήμερα 19/11 απέναντι στην ομάδα του ΑΓΟΡ η οποία εμφανίστηκε με αρκετά προβλήματα και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν στη διάρκεια του αγώνα ακόμα και με 35 πόντους. Στη συνέχεια επήλθε η χαλάρωση που έδωσε τη δυνατότητα στο προπονητή  Κουμιανάκη να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς  παίκτες. Κορυφαίοι για άλλη μια φορά το «τρίδυμο» Μπαγλάνης –Σηφάκης Ι. – Παγωνίδης. Από το Ρέθυμνο ξεχώρισε κυρίως ο Δουσμάνης Δ. Το τελικό 71-51 σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τη διαφορά που έβγαλαν οι ομάδες στο γήπεδο. Η διαιτησία των Σκανδαλάκη και Κρητικάκη ήταν άριστη.  
  Οι συνθέσεις:

Ανδρογέας: (Κουμιανάκης) Σηφάκης Εμ.,Παγωνίδης Ν.15, Λιν Γι 4, Τσιμπιμπάκης Κ. 3, Καλογεράκης  Ν.6, Σταυρακάκης Γ., Μπαγλάνης Στ. 18, Κοσμαδάκης Χρ.2, Ξηρουδάκης Γ., Σηφάκης Ι. 23 (1), Λαθουράκης Εμ., Αντιφυλλιώτης Ευστρ.
 ΑΓΟΡ: (Καλαιτζάκης Εμ.) Κοτσόκολος Η.2, Τσαγκαράκης Εμ., Αλέξη Αλ. 5(1), Αστρινάκης Γ.2, Μεταξάς Ν., Λεμονάκης Αθ., Καλαιτζάκης Εμ.2, Κουλούλιας Σ.1, Μπίτρι Λ.4, Δουσμάνης Δ. 25, Λεμονάκης Ι., Λουβιτάκης Μ.10.