Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ:ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.........

«Ήττα μετά από καλή εμφάνιση»
Άλλη μια καλή εμφάνιση για την ομάδα του παιδικού του Ανδρογέα απέναντι στο Ηράκλειο σήμερα 4 Νοεμβρίου στο Λίντο. Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Μπαγλάνη και με τη στήριξη των υπολοίπων, έκαναν ένα καλό ξεκίνημα κλείνοντας το Α΄ δεκάλεπτο 16-17. Στο Β΄ δεκάλεπτο λίγο τα φάουλ και λίγο η αστοχία έκαναν να κλείσει το ημίχρονο 35-42.
Στο Γ΄ δεκάλεπτο κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι αφού από λάθος σφύριγμα του διαιτητή Κατσούγκρη, χρεώθηκε με 3 φάουλ και ανύπαρκτη τεχνική ποινή ο Μπαγλάνης (στο τέλος του Β΄δεκαλέπτου), το οποίο σε συνδυασμό με τα πολλά φάουλ που φορτώθηκαν βασικοί παίκτες (Σηφάκης, κ.α.), οδήγησαν το σκορ στο 50-64. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πάρα την απέλπιδα προσπάθεια των παικτών που έπαιξαν καταπληκτική άμυνα και έκλεψαν πολλές μπάλες, το Ηράκλειο άντεξε και πήρε παλικαρίσια τη νίκη με το τελικό  64-79. Κορυφαίοι από το Ηράκλειο οι Κουκιαδάκης, Βαμβουκάκης, Καψάλης ενώ από τον Ανδρογέα – εκτός από τον Μπαγλάνη – βοήθησαν πολύ οι Παγωνίδης Ν., και Σηφάκης Ι.
Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί για άλλη μια φορά ότι αναμφισβήτητα το επίπεδο της διαιτησίας έχει υποχωρήσει πολύ, οι νέοι κανονισμοί πιο πολύ έχουν μπερδέψει παρά έχουν βοηθήσει, και το γεγονός ότι τους αγώνες σφυρίζουν νέοι και άπειροι διαιτητές συντελεί στο να γίνονται πάμπολλα και αδικαιολόγητα λάθη που προκαλούν εντάσεις μέσα στα γήπεδα και αλλοιώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων (η προτροπή του Μπαγλάνη στους συμπαίκτες του – με τη μορφή χειροκροτήματος – σε επαναφορά της μπάλας από το Ηράκλειο δόθηκε τεχνική ποινή!!).    

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ανδρογέας: (Κουμιανάκης) Λαθουράκης Εμ.,Παγωνίδης Ν.13, Λιν Γι, Τσιμπιμπάκης Κ., Καλογεράκης  Ν.5(1), Σταυρακάκης Γ., Μπαγλάνης Στ. 21 (1), Κοσμαδάκης Χρ.2, Σηφάκης Ε., Σηφάκης Ι. 18 (3), Ξηρουδάκης Γ., Αντιφυλλιώτης Ευστρ. 5 (1).
Ηράκλειο: (Καρκανάκης) Κουνετάκης Θ., Καραπάνος Α., Περαντωνάκης Α.2, Ματθαιάκης Γ.10(2), Ηλιάκης Π.9, Γκύζης Μ.3, Κουκιαδάκης Μ.20 (2), Βασιλάκης Μ.2, Ινιωτάκης Δ., Νταής Α., Βαμβουκάκης Ι.14, Καψάλης Μ. 19