Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 60-69

Τέλος στο νικηφόρο σερί για την ομάδα του παιδικού μας, που δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του πρωτοπόρου ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι δύο ομάδες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών καθώς, όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματα των δεκάλεπτων, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πάντα πολύ κοντά στο σκορ. Η εξαιρετική εμφάνιση του Μπαγλάνη σε άμυνα και επίθεση δυστυχώς δεν ήταν αρκετή για να έρθει η νίκη απέναντι σε ένα πιο πλήρη αντίπαλο.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να κρατήσουν αμείωτη την όρεξη τους για δουλειά στις προπονήσεις σε όλη τη διάρκεια του ενός μήνα μέχρι τον επόμενο αγώνα τους με τον επίσης πρωτοπόρο ΟΦΗ στο Β.Α.Κ.
Συνοδός τμήματος ο κ. Μίλτος Κοσμαδάκης και ο ιατρός του αγώνα ο κ. Στέλιος Ψυχαράκης, ενώ την φωτογραφική κάλυψη έκανε ο κ. Βαγγέλης Σταυρακάκης τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.


Το φύλλο αγώνα είναι μια προσφορά των χορηγών του τμήματος , πιτσαρία LA NOTEE και ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΣΗ
Δεκάλεπτα: 17-18, 13-16, 12-15, 18-20.
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ;(ΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ) ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΜ., ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ Ν. 6 (1), ΛΙΝ Γ, 2, ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ Κ., ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚ. 4, ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜ., ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ ΣΤ. 27, ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΧΡ., ΚΟΤΣΙ Κ., ΣΗΦΑΚΗΣ Ι., 17 (2), ΑΝΤΙΦΙΛΙΩΤΗΣ ΣΤ. 4, ΚΟΝΤΟΣΗΣ Μ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ(ΓΙΑΛΟΥΣΗ) ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Ι. 11 (1), ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ Ι. 2, ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΕΜ. 2, ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΕΛ. 4, ΚΑΡΛΗΣ Μ., 8, ΚΟΠΙΔΑΚΗΣ Χ. 8, ΒΑΡΑΚΛΑΣ Γ. 28 (5), ΜΗΤΣΙΑΣ Α. , ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ Α. 6, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗΣ Ε., ΜΑΝΟΥΚΑΚΗΣ Α.