Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΟΦΗ 38-34 "AMAZONS AMAZING"

Σε άλλο ένα πολύ όμορφο παιχνίδι τα κορίτσια και των δυο ομάδων έδειξαν την αγάπη τους για το άθλημα. Οι αθλήτριες ΑΝΔΡΟΓΕΑ και ΟΦΗ με πόντους από μέση και μακρινή απόσταση, γρήγορες και σωστές άμυνες μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ικανοποίησαν  μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Για τα κορίτσια του ΑΝΔΡΟΓΕΑ αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες του ΟΦΗ, ΗΡΟΔΟΤΟΥ και ΕΡΓΟΤΕΛΗ για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που υπήρχε σε όλα τα παιχνίδια. Η συμπεριφορά όλων, παραγόντων, προπονητών, αθλητών και φυσικά των γονέων στην κερκίδα ήταν υποδειγματική ενώ η σωστή δουλειά που γίνεται σε όλες τις ακαδημίες της πόλης μας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς των μελών της ακαδημίας μας που δημιούργησαν το "AMAZING AMAZONS  CLUB" και ακολούθησαν την ομάδα σε όλους τους αγώνες με το ίδιο πάθος και αθλητική "παιδεία", τόσο στα παιχνίδι των ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ όσο και στα παιχνίδια των Νεάνιδων, ανεξάρτητα του αποτελέσματος. Τέτοιες κινήσεις μας δίνουν περισσότερη δύναμη και κουράγιο να ασχοληθούμε με την ανάπτυξη και βελτιώση των μικρών μας αθλητριών.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Ο αγώνας έγινε παρουσία ιατρού και χορηγός τμήματος η εταιρεία VISION PACK.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Παγωνίδης): Ορφανού 7 (1), Κανακαράκη, Κευγά, Γαλανάκη10, Βουϊδάσκη, Θεοδοσούλη, Κοσμαδάκη 2, Εργαζάκη 4, Γιαπιτζόγλου13, Χαλεπάκη 2, Καράλη.
ΟΦΗ (Ζερβάκη): Ναυπλιώτη, Διαμαντάκη, Σταθοράκη 6, Αλιφραγκή 14 (1), Σπηλιωτάκη 2, Μηλιαρά 10, Λιάπη, Σταματάκη, Μοσχονησώτη, Μουρτσάκη 2 .