Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 48-60

Χωρίς παρουσία ιατρού έγινε το παιχνίδι των Παμπαίδων αφού η γηπεδούχος ομάδα δεν το είχε φροντίσει. Σε μία περίπτωση που χρειάστηκε αν δεν υπήρχε πάγος στην κατάψυξη του γηπέδου δεν θα είχε ούτε ψυκτικό υγρό για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον Τάσο Μυλωνάκη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα σε όλα τα οκτάλεπτα κέρδισε εκτός το τρίτο το οποίο δεν ήταν ικανό για να χάσει το παιχνίδι. 11-15, 11-13, 15-15, 10-17.Την ομάδα οδήγησε στην νίκη ο κ. Κασαπίδης Δημήτρης που κάθισε στον πάγκο λόγω του ταξιδιού του προπονητή της ομάδας κ. Πέτρου Κουμιανάκη και την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα των Βετεράνων.Η ομάδα ήταν ένα δυνατο σύνολο χωρίς να υστερήσει κάποιος παίκτης, παρόλο που κατά διαστήματα οι διαίτητες του αγώνα προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα του αγώνα. Τέλος καλό όλα καλά.
Συνοδός τμήματος ο κ. Νίκος Αντιφυλιώτης και χορηγοί τμήματος VISION PACK και SAT ALARM

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ(ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ),ΔΙΛΒΟΗΣ 2, ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ 23(2), ΞΗΡΟΥΔΑΚΗΣ 2, ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ 9(1), ΚΟΝΤΟΣΗΣ 11(1), ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ 2, ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ 2, ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, ΣΗΦΑΚΗΣ Μ 2, ΤΖΕΡΝΙΑΣ, ΑΝΤΙΦΥΛΙΩΤΗΣ 5, ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ 2.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ), ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ 8, ΜΑΚΡΑΚΗΣ 2, ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΑΔΑΚΗΣ 3, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 5, ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ 26, ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ, ΑΜΠΟΣΗ, ΜΑΡΗΣ 2, ΦΡΑΓΚΙΟΓΛΟΥ, ΜΕΛΙΔΟΝΙΩΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ.