Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΑΜΑΖΟΝΕΣ:ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 0-20

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα των Κορασίδων αφού πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ηροδότου με 20-0 την  Τετάρτη 03 Απριλίου στο εξ αναβολής παιχνίδι. Όλα ξεκίνησαν ομαλά στην προθέρμανση αλλά λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι διαιτητές είδαν ότι δεν υπήρχε ιατρός στον αγώνα και αφού όρισαν το χρονικό διάστημα που προβλέπει ο κανονισμός έκλεισαν το φύλλο αγώνα υπέρ των ΑΜΑΖΟΝΩΝ. Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε ως την τελευταία στιγμή να παρουσιαστεί ο γιατρός στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν τα κατάφερε αφού έφτασε με μία ώρα καθυστέρηση από τον ορισμό έναρξης του αγώνα. Μετά από αυτήν την εξέλιξη έγινε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.
Αξίζει να δώσουμε πολλά-πολλά συγχαρητήρια στις μικρές Αμαζόνες που αγωνίστηκαν και κοίταζαν τους αντιπάλους στα μάτια παρόλο την ηλικιακή διαφορά που πολλές φορές έφταναν μέχρι και τα 4 χρόνια. Θυμίζουμε ότι η ίδια ομάδα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων και των Μίνι κοριτσιών. Πολλά συγχαρητήρια στις συνοδούς της ομάδας, κ.κ Καπετανάκη Μαρία, Καρπαθιωτάκη Βούλα και Μακαρώνα Αγγελική, αλλά και στους γονείς των κοριτσιών που ακολουθούσαν τις αποστολές όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες των αγώνων σε όλη την Κρήτη αλλά και στον προπονητή τους Παναγιώτη Παγωνίδη.
Καλή επιτυχία στα πρωταθλήματα που ακολουθούν.
Στόχος όλων είναι να αποκτήσουν περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες και να "ανδρωθούν" μέσα από αυτές, που μαζί με τις προπονήσεις των τμημάτων βελτίωσης θα δώσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο την επόμενη χρονιά.
Χορηγός τμήματος AMAN THE GARDEN.