Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΗΓΑΝΙΤΗ

Μια δημιουργική χρονιά έκλεισε στο παιχνίδι με τον Τηγανίτη την Κυριακή 14 Απριλίου, χωρίς να καταφέρει η ομάδα μας να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Το θετικό είναι ότι έγινε ένα πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι καθόλη την διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζετε ως ντέρμπυ. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε όλα τα νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας αλλά πολλά μπράβο και στην ομάδα του ΤΗΓΑΝΙΤΗ για την εκπληκτική πορεία που έκανε στο φετινό πρωτάθλημα. Η διαφορετικότητα στην νοοτροπία φάνηκε κατά την διάρκεια του αγώνα αφού η πολυπληθής κερκίδα του Τηγανίτη χειροκροτούσε τις προσπάθειες των παικτών μας αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού που οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τον απόλυτο σεβασμό στην ομάδα μας όταν συγκεντρώθηκε στο κέντρο κάνοντας απόλυτη ησυχία ενώ στην συνέχεια φώναξαν όλους τους παίκτες φτιάχνοντας έναν κύκλο μαζί με τους φιλάθλους και όλοι μαζί φώναξαν ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ και ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ.
Το τελικό σκορ 55-61 για την ιστορία.
Τα τέταρτα του αγώνα 09-16,13-14,11-15,12-16
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ-ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ) ΣΗΦΑΚΗΣ 12(4), ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ 13, ΛΥΡΙΝΤΖΑΚΗΣ 4, ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ, ΚΟΝΤΟΣΗΣ, ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ 14, ΠΗΡΟΥΝΑΚΗΣ 2, ΓΚΕΚΑ 9(3), ΚΑΓΙΑΛΗ 2, ΑΛΕΤΡΑΣ.
ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ (ΠΕΤΕΙΝΟΣ) ΜΥΛΩΝΑΣ 4, ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ 4, ΜΑΥΡΩΜΑΝΩΛΑΚΗΣ 2, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ 7, ΒΑΒΟΥΛΗΣ 3, ΓΙΑΧΑΙ 2, ΑΡΓΥΡΟΠΑΙΔΑΣ 10(1), ΒΑΓΕΝΑΣ, ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ, ΔΟΣΤΡΑΣ 18(1), ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ, ΣΑΙΖ 11(1).
Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης. 
Μέγας χορηγός η εταιρεία VISION PACK.
Χορηγοί τμήματος ΝΕΟΠΟΥΛΟΣ glass, MEDIA VOX , ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ.