Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΑΝΔΡΙΚΟ:ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ

Με θετικό πλέον ισοζύγιο προχωράει το Ανδρικό τμήμα , κάνοντας το 8-7, απέναντι αυτήν την φορά στην ομάδα του Δειλινού, με τελικό σκορ 53-64. Παρά την διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου του +10, η ομάδα του Δειλινού αντέδρασε και έφερε στα ίσα το παιχνίδι στο -2 για το ημίχρονο. Πίεση σε όλο το γήπεδο , λάθη εκατέρωθεν, ήταν τα βασικά συστατικά του παιχνιδιού. Η διαφορά χτίστηκε σιγά σιγά και η ομάδα μας πήρε άλλο ένα ροζ φύλλο  αγώνος, κάνοντας , μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία την φετινή περίοδο.
Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, αλλά  και απρόβλεπτη.
Την νίκη αφιέρωσαν οι παίκτες στον έφορο του τμήματος κ Μανόλη Σηφάκη που λόγω της ασθένειας του δεν συνόδευσε για πρώτη φορά τα τελευταία 2 χρόνια την ομάδα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ κοντά μας κ. Μανόλη.

Οι Δηλώσεις του προπονητή: "Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες που βγάλαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Τα παιδιά ακολούθησαν το πλάνο και κατάφεραν να κερδίσουν μια καλοδουλεμένη ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι βάλαμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα. Να συνεχίσουμε ταπεινοί γιατί κανείς δεν περίμενε ο Ανδρογέας να μετράει 8 νίκες σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. Τα παιδιά αφιερώνουν την νίκη στον έφορο μας που μας έλειψε σήμερα."

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-20, 28-30(Ημίχ.), 40-47, 53-64

Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ(Καρκανάκης): Κυπριωτάκης 4, Ζήσιος 2, Τσίλογλου, Εκίζογλου 7, Καλλέργης 12(2), Μητκούσης, Ζουρμπάκης 14(4), Κυρίτση 14(2)

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ Γ.Α.Σ.(Δημητριάδης, Βιολιντζής): Μεταξωτός 9, Παγωνίδης 13(1), Λυριντζάκης 6, Ντόγκους 2, Αμπαδιωτάκης 4, Καραγιαννάκης 8, Μπαγλάνης, Μπουραντάς 8(2), Γκέκα 6(1), Πούλιος Ε. 6, Πούλιος Β. 2
Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης.

Μέγας χορηγός FORTIUS D3+ B12.

Χορηγοί τμήματος: MEDIA VOX, ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ, ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ.