Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΙΔΙΚΟ:ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ANISSA BEACH ΚΑΙ ΣΚΥΒΑΛΑΚΗΣ

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε όλοι μας την τελευταία περίοδο, η ομάδα έχει δείξει ότι συνεχίζει να οργανώνετε και την περίοδο που δεν υπάρχουν δραστηριότητες λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο του πενταετούς πλάνου ανάπτυξης, εγκρίθηκε η νέα αγωνιστική εικόνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στο τμήμα των Παίδων.

Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγοί, οι χορηγοί του τμήματος ANISSA BEACH και ΣΚΥΒΑΛΑΚΗΣ, που μας στηρίζουν έμπρακτα και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Για δεύτερη χρονιά θα υποστηρίξει το ξενοδοχείο ANISSA BEACH τον σύλλογό μας, φέτος ως μέγας χορηγός.

Το ξενοδοχείο με τους καταπράσινους χώρους δεν είναι μόνο ιδανικό για τις διακοπές άλλα προσφέρει και καθημερινές απολαύσεις σε όλους στο WINE BAR & MORE, στο υπαίθριο Ιταλικό εστιατόριο PECCATO DIVINO και στην όμορφη οργανωμένη παραλία του.

Μόλις 22χμ ανατολικά από το Ηράκλειο, δηλαδή 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές κάνοντας το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά, πίνοντας το καφέ ή το ποτό σας με θέα τον Κρητικό Πέλαγο στο WINE BAR & MORE καθημερινά από τις 10:00 έως τις 24:00 και το βράδυ γευτείτε γνήσια ιταλική κουζίνα στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του PECCATO DIVINO. Όλα βέβαια ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο Covid-19.

Τα καταστήματα Σκυβαλάκης εδώ και 45 χρόνια βασισμένα στην πολυετή εμπειρία τους και στην πολύχρονη συνεργασία τους με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού , ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, την ποικιλία τους αλλά και για τις χαμηλές τιμές τους.

Με οδηγούς το πάθος μας για καινοτομία  ,την εμμονή μας στην υψηλή αισθητική και την προσήλωσή μας στον σωστό επαγγελματισμό δημιουργούμε μαζί σας την διαφορετικότητα του κάθε χώρου.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.