Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ATS ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε όλοι μας την τελευταία περίοδο, η ομάδα έχει δείξει ότι συνεχίζει να οργανώνετε και την περίοδο που δεν υπάρχουν δραστηριότητες λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο του πενταετούς πλάνου ανάπτυξης, εγκρίθηκε η νέα αγωνιστική εικόνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στο τμήμα των Κορασίδων.

Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγοί, οι χορηγοί του τμήματος ATS και ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, που μας στηρίζουν έμπρακτα και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης ATS, νέο μέλος στην οικογένεια των χορηγών της ομάδας μας, μας κάνει να νοιώθουμε περισσότερο ασφαλείς, μας προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, σε όλες τις  κατηγορίες , ζωής - υγείας, αυτοκινήτου , πυρός κατοικίας , αλλά και με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μέλος της Νο 1 αλυσίδας φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο, θεωρώντας ότι, για την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, είναι αλληλένδετη η μόρφωση, δηλαδή η άθληση του νου, με τη σωματική άσκηση, που συντελεί στην υγεία, την ευρωστία και την πνευματική ισορροπία, θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών και θα στηρίζει εμπράκτως την ευγενή τους άμιλλα και τις αθλητικές αλλά και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.