Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ομάδα μας, σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ηρακλείου Κρήτης παρέχει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών, να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει, καθώς και κάποια επαναληπτικά μαθήματα. Το ξεκίνημα θα γίνει με τους αθλητές από Γ΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  τον χορηγό της ομάδας μας.

Αγαπητοί γονείς,

Διανύουμε όλοι μας μια δύσκολη εποχή, η οποία επιβάλλει να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο δίπλα στα παιδιά μας! Δεδομένου λοιπόν των συνθηκών αυτής της περιόδου, ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, για φέτος, θα υλοποιήσει το σύνολο των σεμιναρίων, παρουσιάσεων και εκπαιδευτικών του ημερίδων διαδικτυακά.

Οι καλές επιλογές των μαθητών για το μέλλον τους προϋποθέτουν ενημέρωση, επεξεργασία των προοπτικών των παιδιών και κατάλληλες πηγές πληροφόρησης για τα επαγγέλματα και τις σχολές που θα επιλέξουν. Τα ΕΠΑ.Λ τα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας μας, αποτελούν μια σημαντική λύση και διέξοδο στις σημερινές συνθήκες επαγγελματικής αποκατάστασης, συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι γονείς και οι μαθητές τη δομή, το πλαίσιο λειτουργίας των ΕΠΑ.Λ καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρουν σήμερα!

Με γνώμονα λοιπόν αυτό και με πραγματική αισιοδοξία για το μέλλον, το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα πραγματοποιήσει, την πρώτη ημερίδα πανελλαδική επαγγελματικού προσανατολισμού που αφορά τα παιδιά των Επαγγελματικών Λυκείων, με καλεσμένους τους μαθητές μας (Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου), τους φίλους τους και φυσικά τους γονείς τους και εκπαιδευτικούς – καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Το σεμινάριο αυτό (webinar) είναι ανοιχτό προς όλους, με δωρεάν συμμετοχή και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και ώρα  18:00, με θέμα:

 

« Επιλέγω σπουδές από Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) »

 Ομιλητές και εισηγητές του σεμιναρίου μας θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου

Πειραιώς κύριος Θεόδωρος Κατσανέβας και ο διευθυντής του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Παρασκευής και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Μαθηματικός κύριος Θανάσης Λέλες.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας 

zoom (Video Conferencing, Web Conferencing, Webinars, Screen Sharing - Zoom

Κωδικός σύνδεσης : ID 830-915-4417


Πληροφορίες και συμμετοχές:   branch002@edu.diakrotima.gr

210 – 6017082 & 6942554312 6984108269

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο τηλ 2810210045 (ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ) για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.

Σας περιμένουμε!!

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Καλαϊτζίδης

Πρόεδρος Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ AFTER SCHOOL - Μαθηματικός

Με εκτίμηση

Λιναρδάκη Θάνια

Διευθύντρια Σπουδών, ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ηρακλείου Κρήτης - Φιλόλογος