Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - ΟΑΧ 55-34

Μετά από 7 μήνες αναγκαστικής αποχής ήχησε και πάλι χαρμόσυνα η κόρνα της γραμματείας και οι σφυρίχτρες των διαιτητών, ως μελωδία στα αυτιά μας, αλλά ακόμη πιο ηχηρές ήταν οι χαρούμενες  φωνές των κοριτσιών και των δυο ομάδων που έπαιξαν στον αγώνα.

Ένα τεράστιο μπράβο στις αθλήτριες που παρά την καραντίνα, την νέα έγκλειστη πραγματικότητα που βίωσαν, βρήκαν τη δύναμη, όρεξη και σε πείσμα των καιρών βγήκαν στο γήπεδο και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Δείγμα του ήθους της νοοτροπίας και της αγάπης τους για το μπάσκετ.

Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, ενώ στα θετικά  κρατάμε ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις ενός αγώνα χωρίς τραυματισμούς.

Ευχές για καλή συνέχεια και διασκέδαση στη δύσκολη διαδρομή που έχουμε να ακολουθήσουμε.

Το 55-34 διαμορφώθηκε ανά δεκάλεπτο του αγώνα: 21-09, 16-10,09-08,09-07

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ(ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ ΛΟΥΜΠΟΥΝΗΣ) ΣΑΡΙΔΑΚΗ, ΓΑΛΑΝΑΚΗ 21(1), ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ 13, ΨΑΡΡΑ 6, ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΗ 4, ΕΡΓΑΖΑΚΗ 5, ΧΑΛΕΠΑΚΗ 2, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ 4

ΟΑΧ(ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ, ΨΥΧΟΓΙΟΥ) ΤΖΟΥΓΚΡΑΚΗ 2, ΠΑΠΑΔΑΚΗ 12(1), ΠΟΛΥΑΝΙΔΗ, ΚΟΥΡΑΚΗ 4, ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ 1, ΚΑΜΠΙΤΣΗ 3, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗ, ΛΑΓΟΝΙΚΑΚΗ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ 8, ΞΥΦΑΝΤΑΡΑΚΗ, ΜΑΡΚΑΚΗ, ΠΑΠΑΛΑΧΑΚΗ.

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Καπετανάκη και Μακαρώνα και χορηγοί τμήματος η εταιρεία ATS , ανώνυμη εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης και η αλυσίδα φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ