Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΟΦΗ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 64-55

Στο τοπικό ντέρμπυ Όφη - Ανδρογέας ροζ φύλλο αγώνα έλαβε η γηπεδούχος ομάδα.

Τα κορίτσια του Ανδρογέα εμφανώς αγχωμένα στην αρχή του αγώνα υπολείπονταν την 1η περίοδο με 19-12. Στη 2η αυξήθηκε η πίεση στην άμυνα και μειώθηκε η διαφορά στο σκορ. Ο Όφη γύρισε για το υπόλοιπο του αγώνα την άμυνα του σε ζώνη και ήταν το ένα στοιχείο που τον βοήθησε να κερδίσει το ματς. Οι Αμαζόνες κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα στην επίθεση εναντίον της ζώνης, πήραν πολλά ελεύθερα σουτ αλλά τα περισσότερα ήταν άστοχα. Το δεύτερο πλεονέκτημα του Οφη ήταν η Μηλλιαρά, η οποία έκανε εκπληκτικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, μάζεψε πολλά ριμπάουντ ειδικά επιθετικά τα οποία κατέληξαν στο καλάθι. Η τελευταία περίοδος ήταν η καλύτερη για την ομάδα μας καθώς πίεσε σε όλο το γήπεδο, έκλεψε μπάλες, βγήκε σε αιφνιδιασμούς και παράλληλα άρχισε να ευστοχεί στα ελεύθερα σουτ.

Μείωσε τη διαφορά στο τελικό 64-55 και ελπίζει σε καλύτερο αποτέλεσμα στον επόμενο μεταξύ τους αγώνα σε 10 μέρες.

Κρατάμε θετικά συμπεράσματα και εμπειρίες από την ήττα και ανυπομονούμε για το επόμενο ματς να έχουμε βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα.

Πολύ καλή διαιτησία. Στα  αρνητικά η αποπνικτική ζέστη εντός του γηπέδου η οποία δυσκόλεψε τις αθλήτριες

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Καπετανάκη και Μακαρώνα και χορηγοί τμήματος η εταιρεία ATS , ανώνυμη εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης και η αλυσίδα φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ