Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

"ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ" ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ

Μπροστά σε μια σχεδόν γεμάτη κερκίδα (κατά 60%) που μετέδιδε το πάθος της στο παρκέ, έγινε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος εφήβων για την ομάδα μας, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Πάθος που μεταδόθηκε και στο παρκέ (μετατρεπόμενο μερικές φορές και σε ένταση), με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Τελικά ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 62-80, εκμεταλλευόμενος τα ψηλά κορμιά του και τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας.

Στο πρώτο τέταρτο οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ καταλήγοντας τελικά με προηγούμενο τον ΟΦΗ με 17-18.

Το δεύτερο τέταρτο κύλησε στους ίδιους ρυθμούς, με τον ΟΦΗ να "δουλεύει" περισσότερο μέσα στη ρακέτα παίρνοντας τελικά με τη λήξη του ημιχρόνου μια μικρή διαφορά υπέρ του (33-41).

Στη συνέχεια και στα επόμενα τέταρτα, του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πλησιάσει στο σκορ, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά με το τελικό αποτέλεσμα να "γράφει" 62-80.

Κρατάμε σίγουρα το πάθος και κάποιες καλές συνεργασίες που έβγαλε η ομάδα, έχοντας τη βεβαιότητα ότι στο άμεσο μέλλον θα δούμε ακόμα καλύτερα  αποτελέσματα των προσπαθειών των παιδιών στο γήπεδο.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Δημητριάδης, Λουμπουνης) Μιχοπουλος, Καπετανακης 4, Βουιδασκης 5, Ρογδακης, Γαρεφαλακης 13, Παπαδάκης 1, Στρατακης (1) 7, Τσαγκαρακης, Παρασκευαιδης, Ξηρούχακης 25 ,Αφραθιανακης 7, Δαμιανακης.

ΟΦΗ (Καρλαφτης), Σαμπανης 19, Μυλωνακης Ι 11, Βλαχακης10(2), Φρογακης Παπαδοσπυριδακης, Μαρίνα 15(1), Ορφανουδάκης 11, Μυλωνακης Α. 4, Λάμπρογιαννάκης 8 (1), Κόμης, Μπριτζολάκης 2, Κοπανιστός.

Συνοδός τμήματος ο κ. Μπάμπης Γαρεφαλάκης και χορηγός τμήματος η SUPER STROM