Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΠΑΙΔΙΚΟ 2:ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ

Τίτλοι τέλους για τους αθλητές του Παιδικού 2 την προηγούμενη εβδομάδα, με την ομάδα μας να περνάει νικηφόρα και εκτός έδρας, απέναντι στην επίσης νεανική ομάδα του Γιούχτα (43-74). 

Η ομάδα μας από νωρίς επέβαλλε το ρυθμό της και έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να μοιραστούν χρόνο, σκορ και δημιουργία και στα 4 δεκάλεπτα καθώς και εκρηκτικές άμυνες στα μετόπισθεν, με τους γηπεδούχους να παραδίδουν μαθήματα φιλοξενίας.

Κάνοντας μία σύντομη ανασκόπηση σε όλη τη φετινή σεζόν και την μετά covid εποχή, επτά παιχνίδια και σχεδόν ένα γύρο χρειάστηκαν οι «μπέμπηδες» των Βιολιντζή και Λουμπούνη για να μάθουν να «πέφτουν» και να «ανασηκώνονται». 

Γράφοντας πολύτιμα λεπτά συμμετοχής εντός και εκτός έδρας και με υπομονή, έμαθαν να ηττώνται αλλά να μην τα παρατούν, να αντέχουν στη πίεση, να βελτιώνουν προπόνηση με προπόνηση στοιχεία του παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση και να εφευρίσκουν λύσεις με πιο έμπειρους αντιπάλους ακόμη κι όταν δεν είναι στην καλή τους ημέρα. 

Αποτέλεσμα; ένας εξαιρετικός δεύτερος γύρος που για πρώτη φορά στην ιστορία των «μπέμπηδων» έκλεισε με θετικό πρόσημο (5 νίκες και 4 ήττες στα επόμενα 9 παιχνίδια), κλίσεις νεαρών αθλητών στο κλιμάκιο και αισθητή βελτίωση σε όλους τους τομείς για κάθε παιδί αλλά και τη συνολική εικόνα της ομάδας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι άξιζε όλος ο μόχθος, ο κόπος, η υπομονή και η επιμονή που επέδειξαν μέχρι να γευτούν την νίκη αλλά κυρίως να σφυρηλατήσουν χαρακτήρες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους για την πορεία, ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, να προοδεύουν και σύντομα να τους χειροκροτήσουμε ξανά, σε επόμενα παιχνίδια και τμήματα.

Συνοδοί τμήματος ο κ.κ  Νίκος Σταμούλος και Μπάμπης Γαρεφαλάκης.

Χορηγός τμημάτων το ξενοδοχείο Anissa Beach.