Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

U16(1):ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ 50-37

Σάββατο 04 Νοεμβρίου, η ομάδα μας φιλοξένησε στο κλειστό του Λίντο την ομάδα της Άσκησης στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  

Ξεκίνημα του αγώνα με χαρακτηριστικό τις δυνατές άμυνες κρατώντας χαμηλά το σκορ και την συνεχή εναλλαγή στο προβάδισμα χωρίς κάποια από τις δυο ομάδες να μπορεί να ξεφύγει.  

Στο 2ο δεκάλεπτο η βοήθεια από τον πάγκο με συνεχόμενες αλλαγές με ξεκούραστους παίκτες έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα μας να αυξήσει την πίεση σε όλο το γήπεδο και σε συνδυασμό με σωστές επιλογές στην επίθεση είχε ως αποτέλεσμα στο τέλος του ημιχρόνου να είμαστε μπροστά στο σκορ με 32-18. 

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες μας συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και ένταση και παρά το γεγονός ότι η διαφορά ήταν σταθερά πάνω από τους δέκα πόντους έδειξαν την ανάλογη σοβαρότητα στην διαχείριση του αγώνα μην επιτρέποντας στην ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα της Άσκησης να μπει στην διεκδίκηση του αγώνα. 

Συνέχεια την επόμενη αγωνιστική με την ομάδα του ΑΟΚ Χανιά.

Το φύλλο αγώνος, Δεκάλεπτα :  11-10, 21-8, 10-8, 8-11 

Ανδρογέας (Δημητριάδης-Λουμπούνης) : Σταμούλος 11, Δαμιανάκης 10(1) , Γαρεφαλάκης 7, Σαββίδης,  Κυριακάκης 9,  Πιταροκοίλης 2 , Λιανέρης 5(1), Καβλεντάκης 4, Μοσχονάς , Χασουράκης 2 Τσικανδυλάκης, Κόντρα 

ΑΣΚΗΣΗ(Λεμπιδάκης): Ριζογιάννης 2, Πρωιμακης 2, Πριφτι , Παπαηλιάκης 18(1), Μάνος , Δανάσης , Βιτωράκης 3, Βρέντζος 5, Παγιαβλάς, Λυκάκης , Κοχιαδάκης 5(1) , Πετεκίδης

Συνοδός τμήματγος ο κ. Νίκος Σταμούλοος, χορηγός τμήματος το ξενοδοχείο Anissa Beach