Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

U16(1): ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 45-48

Το μεσημέρι του Σαββάτου 03 Μαρτίου, η ομάδα μας φιλοξένησε στο κλειστό του Λίντο την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, Ηράκλειο. Όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα συγκλονιστικό αγώνα αντάξιο της θέσης των δυο ομάδων. 

Η ομάδα μας παρά την ταλαιπωρία βασικών της παικτών με πυρετό κατά την διάρκεια της εβδομάδας και τον τραυματισμό του Δαμιανάκη στην αρχή του παιχνιδιού μπόρεσε και επέβαλε το παιχνίδι της και με όπλο την άμυνα της πήρε την πρωτοπορία στο σκορ βάζοντας πίεση στο Ηράκλειο που απεικονίστηκε με τους 10 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο και τους 5 στο 2ο με το αποτέλεσμα στο ημίχρονο να είναι 29-15. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα του Ηράκλειο μπήκε δυναμικά και εκμεταλλευόμενη στιγμές χαλάρωσης μπόρεσε και μείωσε στους 4 πόντους. Η ομάδα μας όμως βρήκε επιλογές στην επίθεση και μπόρεσε να κλείσει και το 3ο δεκάλεπτο με το προβάδισμα στο σκορ στους 10 πόντους 38-28. Στο 4ο δεκάλεπτο η απουσία των 2 περιφερειακών, με αποτέλεσμα την κούραση και τα φάουλ οδήγησαν στο ψαλίδισμα της διαφοράς. Τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά με την πρωτοπορία να εναλλάσσεται ανάμεσα στις 2 ομάδες και τελικά την ομάδα του Ηράκλειο να παίρνει την νίκη. 

Μπράβο στα παιδιά και των 2 ομάδων. Δικαιολόγησαν την θέση τους στο πρωτάθλημα έχοντας δημιουργήσει προσδοκίες για ένα υπέροχο final 4 στο τέλος του μήνα.  Συνεχίζουμε. 

Υ.Σ. Η διαιτησία δυστυχώς παραφωνία, με πολλά και σοβαρά λάθη και για τις δυο ομάδες.

Το φύλλο αγώνος του παιδικού U16(1), Ανδρογέας - Ηράκλειο 45-48.

Δεκάλεπτα:16-10, 13-5, 09-13,  07-20.

Ανδρογέας: (Δημητριάδης Λουμπούνης), Σταμούλος 17, Δαμιανάκης 1, Κόντρα,  Γαρεφαλάκης 12,  Σαββίδης 2,  Πιταροκοίλης 1, Κυριακάκης  4, Χασουράκης 4, Τσικανδυλάκης, Μοσχονάς 2, Καβλεντάκης 2.

Ηράκλειο:(Μακράκης),Λογοθέτης Κ. Αιλαμακης, Μαρής, Σεγρεδακης 7, Κριτσωτακης 6, Λογοθέτης Σ. 6(1), Ιωάννου, Παπαδάκακης, Φουκαράκης 8, Μακράκης 3(1), Βλάχος 5 Βοντας 13(1).

Χορηγός τμήματος το ξενοδοχείο Anissa.

Συνοδοί τμήματος οι κ.κ Γαρεφαλάκης, Σταμούλος, Χασουράκης.